Eddy Selis

Goede kwaliteit van de parels,zeer vluge en vlotte levering,ben zeer tevreden .

als er een probleem is,vlug antwoord op de mail en vlugge afhandeling.

Saskia Lourens

Geweldig bedrijf met veels te veel mooie dingen. Je wordt er hebberig van.

Zeer snelle levering en ze bellen altijd als iets niet vooradig is.

Beehrtje

Geweldige service! Ze zoeken alles voor je uit en denken mee. De inspiratierubriek is erg leuk en handig. Stiekem al heel wat ideetjes daar op gedaan. Soms met een hele kleine aanpassing dan weer... Geweldige service! Ze zoeken alles voor je uit en denken mee. De inspiratierubriek is erg leuk en handig. Stiekem al heel wat ideetjes daar op gedaan. Soms met een hele kleine aanpassing dan weer net mijn persoonlijke touch eraan gegeven.

Super service en persoonlijke aandacht naast een zeer groot en mooi assortiment sieraadonderdelen en edelsteenkralen. Zeer goede kwaliteit die zich prima verhoudt tot de prijs. De prijs is eerder... Super service en persoonlijke aandacht naast een zeer groot en mooi assortiment sieraadonderdelen en edelsteenkralen. Zeer goede kwaliteit die zich prima verhoudt tot de prijs. De prijs is eerder aan de lage kant dan dat Ilona’s Silver & Webgems te duur is.

Eijkenaar

Iedereen is heel klantvriendelijk en je hebt je pakket altijd snel in huis.

Dat als je vragen hebt, ze je overal bij proberen te helpen.

Nele

Prima, mooie originele kralen, veel materialen, alles ok

Zeer veel keuze en aanbod van kralen, prijs/kwaliteit zit goed.

Eveline

Voor herhaling vatbaar!

Het is met vreselijk veel zorg inpgepakt en verstuurd. Een feest om uit te pakken!

h.duine

Een bestelling plaatsen en wat je er van verwacht ook ontvangen. wat wil je nog meer.

Zijn er zwakke dan?

Silke De Weyer

Zeer goede communicatie en zeer vriendelijke medewerkers.
Alle producten op de website zijn van topkwaliteit!

Heel goede kwaliteit producten.

Anita Bongers

Ik koop al jaren lang mijn kralen etc: bij Ilona. De kralen zijn altijd prachtig en worden heel snel verzonden. Ook over de andere materialen ben ik dik tevreden. Door omstandigheden kon ik lange... Ik koop al jaren lang mijn kralen etc: bij Ilona. De kralen zijn altijd prachtig en worden heel snel verzonden. Ook over de andere materialen ben ik dik tevreden. Door omstandigheden kon ik lange tijd niets kopen. Maar nu koop ik wel weer daar. Het is gewoon een hele fijne webwinkel. Dus ik zal niet snel ergens anders mijn materialen kopen. Een dikke plus voor Ilona!

De halfedelsteen kralen zijn echt prachtig.

Enkele malen kralen en onderdelen besteld. Snel en correcte verzending

Uitgebreide sortering