9.6/10

Mooie en leuke website. Heel erg fijn dat er onderaan de pagina's een uitleg staat over de producten.

Mooie foto's, snelle levering.

Alleen maar goede ervaringen !

Erg mooie spullen en goede service

Hannie

Heel goed

Goede website, snelle verzending en leuk kadootje erbij

Bregje

Helemaal top, mooie producten en snel

Slagerskunst.nl

Al jaren klant, breed assortiment en super snelle levering, klantvriendelijkheid bij vragen als je belt is enorm fijn??

Breed assortiment in div prijs segmenten, Snelle levering, Hele goede kwaliteit

Super

Joke de Jong

Mijn zelfgemaakte sieraden van filled gold zijn niet van kant en klare sieraden te onderscheiden dankzij de prachtige onderdelen die ik kocht bij Ilona. Alles is snel bezorgd en ook telefonisch goed... Mijn zelfgemaakte sieraden van filled gold zijn niet van kant en klare sieraden te onderscheiden dankzij de prachtige onderdelen die ik kocht bij Ilona. Alles is snel bezorgd en ook telefonisch goed advies gekregen.

DB

Gewoon goed.

Verzorgde, snelle verzending. Goede kwaliteit.

FlorenceJewelshop

Al meer dan 10 jaar bestel ik mijn benodigdheden voor het maken van handgemaakte design sieraden van halfedelstenen en zilver bij Ilona's webgems. Ik ben kritisch op de kwaliteit en Ilona's webgems... Al meer dan 10 jaar bestel ik mijn benodigdheden voor het maken van handgemaakte design sieraden van halfedelstenen en zilver bij Ilona's webgems. Ik ben kritisch op de kwaliteit en Ilona's webgems voldoet meer dan goed op kwaliteit en service.

* goede service en advies
* hele goede kwaliteit kralen en benodigdheden

Lenny

Fijn bedrijf,snelle levering en bij vragen snelle reactie Prima service

Het retourneren verloopt altijd prima Contact bij vragen heel snel