Marianne Martens

Zeer tevreden.

Hele goede kwaliteit. Behalve de goedkope magneetslotjes. Die waren meteen stuk.

Else! Handmade Jewelry

Al jaren ben ik tevreden klant bij Ilona en haar team. De mooiste kralen en onderdelen, apart en uniek. Het contact is altijd plezierig, zowel via mail als over de telefoon. Ze denken altijd met je... Al jaren ben ik tevreden klant bij Ilona en haar team. De mooiste kralen en onderdelen, apart en uniek. Het contact is altijd plezierig, zowel via mail als over de telefoon. Ze denken altijd met je mee. Als ze iets niet in voorraad hebben of er klopt iets niet dan zijn ze meteen bereid tot een oplossing Tel daarbij op de mooie website, waar je met plezier rondkijkt, de informatie, het spaarpuntensysteem en de supersnelle levering. Dik tevreden!

Unieke onderdelen en kralen (denk aan: Hill tribe zilver, handgemaakte kralen uit bergstammen in Thailand, etc) En veel uitleg over de stenen en onderdelen. Voorbeeldfilmpjes hoe je iets kan maken.... Unieke onderdelen en kralen (denk aan: Hill tribe zilver, handgemaakte kralen uit bergstammen in Thailand, etc) En veel uitleg over de stenen en onderdelen. Voorbeeldfilmpjes hoe je iets kan maken. Mooie website. Supersnelle levering, spaarsysteem, korting voor zakelijke klanten. Vriendelijk en servicegericht contact.

Probleemloos

nee

Prima service, snelle levering en mooie artikelen

Fijne shop: ben hier ivm weinig budget niet zo vaak, maar als ik kom kijken, is het een zeer prettige shop om te shoppen ^_^

nvt.

Rixt

Mijn ervaringen met Ilona's bedrijf zijn altijd heel goed. De bestellingen worden snel geleverd en goed verzorgd verstuurd. Het assortiment is uitgebreid en vaak verrassend.

De snelle levering en de uitstekende verzorging. Het uitgebreide assortiment.

Anna Johanna Kootje

Altijd up to date met nieuwe trendy items. Je wensen word rekening mee gehouden.
De items zijn zorgvuldig ingepakt. Je krijgt snel antwoord op een vraag.
De foto's geven de items goed...
De items zijn zorgvuldig ingepakt. Je krijgt snel antwoord op een vraag.
De foto's geven de items goed weer. De site is overzichtelijk en ben gek op het moodboard.
Je kunt merken dat er met hart en ziel gewerkt word in het bedrijf!

Supersnelle verzending! Je word snel geholpen als je vragen hebt.
Ze hebben regelmatig sale acties. Je word goed op de hoogte gehouden.
Er komen regelmatig nieuwe items bij. Geweldige...
Supersnelle verzending! Je word snel geholpen als je vragen hebt.
Ze hebben regelmatig sale acties. Je word goed op de hoogte gehouden.
Er komen regelmatig nieuwe items bij. Geweldige items in de shop.
Er is genoeg keuze!

Margreet

Supersnel verzonden! Goeden netjes verpakt. Goed contact ook! Ik zal zeker vaker bij u bestellen!

Zeer tevreden, mooie producten, hele mooie parels en zilveren onderdelen. Ilona maakt deel uit van mijn vaste leveranciers. Goede service en altijd behulpzaam!

Mooie producten, goede service, fijn dat er veel informatie over de artikelen staat over materiaal, kleur en afmetingen.

Astrid Heber/ Giorano

Zeer overzichtelijke webshop, veel keus en mooie materialen. De service is goed en snelle levering.

Snelle levering, keurig verpakt met een leuke attentie erbij