9.6/10

Mooie producten. Snelle levering. Ik kom beslist nog wel terug in deze shop.

All

Kristina De Loore

Voor de eerst keer een edelstenensnoer besteld via internet en was aangenaam verrast door de mooie kwaliteit, en de snelle service.

Enkele malen een bestelling geplaatst voor zilveren sieradenonderdelen en edelsteenkralen.

Snelle levering, degelijk verpakt met een leuke attentie waardoor je het idee krijgt welkom te zijn als klant. Ook prettig is dat men snel reageert op je vragen en/of opmerkingen.

Alles wordt, snel goed en zorgzaam afgehandeld! Je krijgt vaak nog een klein cadeautje bij je bestelling, helemaal leuk!!

Zie eerste antwoord

Eerste keer een aankoop gedaan.
Het geleverde is boven verwachting goed.
Eerste keer een aankoop gedaan.
Het geleverde is boven verwachting goed.
De imitatie bloedkoralen oudhollands zien er heel echt uit. Prima voor gebruik als replica in ons museum van oudheden.
De levering was snel.

Cocky

Een bedrijf met heel veel service. Ze doen wat ze beloven. Prachtige kralen

Prachtige kralen en zeer goede kwaliteit en service

Klantvriendelijk, kundig, efficiënt.

Altijd nieuwe artikelen die met enthousiasme gedeeld worden via e-mail berichten. Duidelijke fotografie en beschrijvingen van de maten.

Petra Klein

Een goede en prettige snelle afhandeling.
Mooie producten van een goede kwaliteit.

Een snelle en goede afhandeling, het bestelde was de dag erna al binnen.

Prachtig en uitgebreid assortiment, zo kan ik alles aan benodigdheden in één webshop aanschaffen, heel handig! De kwaliteit is ook erg goed en ook niet onbelangrijk; snelle levering en kreeg zelfs... Prachtig en uitgebreid assortiment, zo kan ik alles aan benodigdheden in één webshop aanschaffen, heel handig! De kwaliteit is ook erg goed en ook niet onbelangrijk; snelle levering en kreeg zelfs nog een gratis armbandje cadeau! Wat een service!

Uitgebreid assortiment, goede kwaliteit, snelle levering en topservice!

katja van Boeckel

Alleen goede ervaringen