parelsenzo

Vanaf de eerste keer dat ik een bestelling plaatste: altijd vlotte en goede service, grote variatie in items, goede kwaliteit, verleidelijke mailings, leuke acties zowel voor kleine als grote klanten.

Variatie, aanbiedingen, sterke mailing

Nancy

Uitstekend. Website geeft voldoende informatie en de bestelling liep vlekkeloos. Er zit een 'persoonlijk' tintje aan alles.

De hoeveelheid aan producten die worden aangeboden.

Ik vind het heel prettig om te weten of natuursteen bijgekleurd is of niet. Verder kan ik alle toebehoren kopen die ik wil hebben. Als iets er niet is dan kan het besteld worden.
De levering...
De levering is altijd spoedig.

Betrouwbaarheid

Zilvertijd

Uitstekend

Gevarieerd aanbod

Willy

Ben zeer tevreden met geleverde attributen.

Goede communicatie.

Janneke

Altijd weer een aangename ervaring om te bestellen bij dit klantvriendelijke, bijzondere team van mensen en producten.
Pakjes snel, mooi en goed verpakt en alijd met presentje!
Pakjes snel, mooi en goed verpakt en alijd met presentje!

Daarom voor dit speciale team de allerbeste, gelukkige, inspirerende en liefdevol nieuw jaar gewenst!!

Accuraat, snel, uitstekende communicatie.
De aller duidelijkste en gebruiksvriendelijkste website in zijn soort.

Gastvrije, hartelijke mensen waarbij klantvriendelijkheid en snelle levering hoog in het vaandel staan

Na overleg is veel mogelijk en via e-mail wordt veelal dezelfde dag nog gecommuniceerd. Bijzonder plezierig voor een eventuele beslissende aankoop

Snelle verzending

Daphne

Super goede en kundige service en snelle levering!

Groot aanbod en verscheidenheid aan artikelen.

Wat een leuk pakketje is er van mijn bestelling gemaakt!

Het ziet er allemaal erg verzorgd uit.