Annemarie Skager

Supersnelle levering, mooi, breed en groot assortiment!

Supersnelle levering, groot en breed assortiment, behulpzaam bij vragen, op- of aanmerkingen

Your Heart's Flow

Alles weer supersnel binnen en weer prachtig. zo mooi dat het niet de verkoop in ging maar ik een item zelf hield :)

kwalitatief goede producten en snelle levering

Judith

Wat een geweldig bedrijf toch! Mooie kralen en onderdelen van goede kwaliteit en een super goede service!

de service is geweldig, ruilen nooit een punt en e-mail met vragen worden zeer snel beantwoord.

Goede spullen, goede service!

Kwaliteit en snelle afhandeling bestellingen

Eugénie

Op zich alles heel snel geleverd ! Ik had alleen een iets andere kleur verwacht van de kralen die ik besteld had. Wit namelijk en kreeg licht blauw. Bij nader inzien toch maar gehouden. Dit ook,... Op zich alles heel snel geleverd ! Ik had alleen een iets andere kleur verwacht van de kralen die ik besteld had. Wit namelijk en kreeg licht blauw. Bij nader inzien toch maar gehouden. Dit ook, omdat ik nog een nabestelling deed, en ze hier geen bezorgkosten voor gerekend hebben. Dat vind ik super netjes. En een leuke attentie gehad !!!
Ga er zeker nog eens bestellen.

duidelijke verdeling van alles en erg overzichterlijk

Colpo di fulmine

Alleen maar goeie ervaringen, top

Grote keuze , zeer goede produktomschrijving, prima kwaliteit

Ben zeer tevreden met de artikelen die ik tot nu toe gekocht heb.
Kan niks negatiefs bedenken.
Ben zeer tevreden met de artikelen die ik tot nu toe gekocht heb.
Kan niks negatiefs bedenken.
Mocht er iets niet aangeboden worden op de site, dan kan dit altijd aangegeven worden.
Er wordt dan gekeken of ze dit kunnen regelen.

Snelle service en levering

Producten zijn precies zoals omschreven
Zeer zeker een aanrader

Bestel kralen en sieradenonderdelen voor persoonlijk gebruik. Het is mijn hobby om sieraden te maken en zij hebben veel keus en vooral ook een mooie en wisselende collectie

Heel goede service. Denken met je mee!

Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit, de snelle levering en het afhandelen van de eventuele retourzendingen

De kwaliteit, snelle levering, verder zie boven.