9.6/10

Ben zeer tevreden over de producten en de snelle levering.

Fons Lambers

Uitstekend en betrouwbaar bedrijf

Duidelijke site, zeer snelle levering

Als ik mezelf wil verwennen, dan shop ik het liefst bij Ilona's Silver & Gemstones. Mooi zilver, wat je niet overal ziet en kwaliteits edelsteen kralen.

Zie mijn commentaar bij "mijn ervaring met dit bedrijf".

P. van Buuren

Goede duidelijke site, mooie foto's en duidelijke omschrijvingen van de producten. Bestellen en betalen ging makkelijk en zonder problemen. Verzending was snel en de verpakking uitstekend. Producten... Goede duidelijke site, mooie foto's en duidelijke omschrijvingen van de producten. Bestellen en betalen ging makkelijk en zonder problemen. Verzending was snel en de verpakking uitstekend. Producten zijn van prachtige kwaliteit, ik zal dan ook zeker vaker bestellen.
(Wat ik wel jammer vind is dat er geen mogelijkheid is om een 'verlanglijstje' aan te leggen voor een volgende aankoop. Doet niets af aan mijn uitmuntende ervaring met deze shop, maar dat zou ik persoonlijk erg fijn vinden. .

Zie verhaal bij "ervaring"

Sheryl

Ik ben al jaren klant bij Ilona en vind haar site onmisbaar voor sieradenmakers in het land.

De sterkste punten zijn klantvriendelijkheid, bestelgemak, snelheid levering en bovenal Ilona's kennis over haar produkten.

Altijd goed!

Snelheid van versturen is erg fijn.

Bep

Snelle en correcte levering

extra cadeau bij bestelling!

10ka

Snelle en keurige levering!

Didine Boets

Ik ben zeer tevreden met de geleverde producten alsook met de vlotte service en snelle levering.
Deze website staat voortaan bij mijn favorieten.

Duidelijke beschrijving en uitleg over de stenen.