Ik ben zeer tevreden met de geleverde producten alsook met de vlotte service en snelle levering.
Deze website staat voortaan bij mijn favorieten.
Duidelijke beschrijving en uitleg over de stenen.
Ik vind het prettig zaken te doen met dit bedrijf.
er word snel op bestellingen gereageerd en als het in vooraad is snel geleverd top!
We zijn tevreden over Ilona's Silver & Gemstones. De levering is altijd snel en correct en toen er een keer iets niet leverbaar bleek, werd het geld direct teruggestort
snelle en correcte levering
Net als voorgaande bestellingen, ook nu weer snel en veilig verpakt mijn bestelling binnen. Blij mee.
Er wordt met inzet om de tevredenheid van elke klant geijverd. Met succes!
Verrassend goed verzorgd ingepakt. Er is oog voor detail, wat plezier doet om je bestelling in ontvangst te nemen. Bedankt voor de aandacht, ik ben zeer tevreden.
Ik heb al verschillende keren iets besteld, en dat was altijd op tijd en netjes verpakt! Ging er toch iets mis werd dat keurig netjes en snel opgelost! Verder leuke nieuwtjes op de site en mooie...
goede uitleg over het product
Hele goede ervaring.
Gevarieerd en apart
Voor de tweede keer besteld, keurig verpakt en op tijd geleverd. Verkoper houdt je keurig op de hoogte van de status van de order. Een leuk extraatje als verrassing bij de order is helemaal top!
De status van de order wordt continue geüpdatet en dat is heel prettig!
Ik wilde de kettingen van mijn overleden oma repareren om ze weer draagbaar te maken. Op Ilona's kon ik makkelijk vinden welke onderdelen in nodig had of kon gebruiken, de bestelling was supersnel...
de goede informatie op de site en zelfs per artikel