Annemarie Slager - Slagerskunst

Het is gewoon een super goed bedrijf dat al jaren op zo'n hoog niveau presteert! Petje af Ilona en team

het totalplaatje is gewoon super! bestel al aantal jaren en is al jaren supergoed!

Fayetjes

Nu twee keer bij dit bedrijf besteld. Snelle levering en top producten. Ben erg tevreden.

Duidelijke uitleg wat het product is. Leningstijd een dag . Gewoon super.

Y. Bontenbal

Prima webshop, ruime keuze, mooie kwaliteit, snelle levering

Snelle levering en goede kwaliteit

Eva Garscha

Ik heb nu 2x spullen besteld en wat aanvullende vragen gesteld. Op alle gebied ben ik snel, professioneel en prettig geholpen.
Uitzoeken is een feest (moeilijk om te kiezen), de bestelling...
Uitzoeken is een feest (moeilijk om te kiezen), de bestelling ontvangen is een feest, en dan nog mooie dingen ervan maken...
Ik ben zeer enthousiast!

De foto's komen goed overeen met de daadwerkelijke producten

De keuze is groot en dan is het extra fijn dat als je een vraag hebt die kunt stellen. De antwoorden op de vragen komen, net als de bestelling, erg snel.

Colpo di fulmine

Ik heb nog maar pas Ilona's silver ontdekt en ben zeer aangenaam verrast op alle vlakken ! Proficiat

Een openbaring ! Zeer sterk !

Kwaliteit van het door mij bestelde was goed.

Edith Hoornstra

Prima, snelle service

Ik heb een zeer goede ervaring met Ilona's Silver & Gemstones. Een zeer snelle levering en een prettige site!