La Chambre Bleue Designs

Perfecte service, kan niet anders zeggen. Ze denken echt met je mee en zijn super vriendelijk!

Gewoon een prima bedrijf, perfecte service en geweldige spullen om mee te werken!

Prima!

Duidelijkheid

Hanneke Segers

Goede informatie, snelle levering en goed materiaal

Noortje van de Ven

Super goed

Zeer snelle levering en indien niet mogelijk oko zeer snel en goed contact met de klantenservice. Zij wachten niet af maar nemen meteen zelf initiatief.

Anneloes

Mooie overzichtelijke site. Aardige prijs kwaliteit verhouding. En de beschrijving is voldoende.

De overzichtelijkheid van de site, en de ruime keuze zorgt voor een prettige ervaring.

Danielle de Roos

Ben altijd heel tevreden over de producten die ik koop en krijg daar ook hele fijne reacties van mijn klanten over.
Ze zijn mooi en de prijs is prima.

het zijn mooie stenen.
Parels zijn heel mooi en de kleuren zijn prima

Heel goed

persoonlijke service. er was iets mis met mijn bestelling, mail gestuurd, en werd binnen 30 minuten al gebeld.

Super snel

Super snel

Ger Kuijlenburg Kunstschilder | docent tekenen en schilderen

Ik wilde informatie over zilver als tekengereedschap, hoewel hier geen ervaring mee was werd er toch constructief meegedacht en dat werd erg op prijs gesteld.

Reactie snelheid, zelfs in het weekend en klant gerichtheid.

Ik heb goede ervaring met Ilona's. Bestelling wordt snel uitgeleverd. Kralen zijn over het algemeen zeer goed.

snelheid van leveren