Tavita Mulder

Geweldig

Communicatie

Phanumat

Goede service, kwaliteit en prijs!

Silvia

De medewerker van de klanten service belde over mijn bestelling. Het bestelde artikel, zilveren slotje, functioneerde niet goed. Of ik een andere slotje wilde uitzoeken. Daarna is het pakketje op... De medewerker van de klanten service belde over mijn bestelling. Het bestelde artikel, zilveren slotje, functioneerde niet goed. Of ik een andere slotje wilde uitzoeken. Daarna is het pakketje op de post gegaan. Goede service.

Goed assortiment, duidelijke beschrijving. Snelle verzending

Carla

Mooi product en snelle levering

Cornelis Timmers

Het bedrijf van u is een top bedrijf, met heel mooie materialen en daarbij ook een hele snelle reactie en versturing van de bestelde producten, ja echt top. Het enige jammer is dat er altijd... Het bedrijf van u is een top bedrijf, met heel mooie materialen en daarbij ook een hele snelle reactie en versturing van de bestelde producten, ja echt top. Het enige jammer is dat er altijd verzendkosten worden berekend, hoe groot de bestelling ook is.
Vriendelijke groeten Cees Timmers

Mooie kralen en toebehoren

Attie

Vlotte levering, goed materiaal

Vlotte levering en snelle reactie op vragen, etc

inspired by lea

Uitstekende kwaliteit, heel service gericht en meedenkend!

Telefonische service geweldig! Had voor deadline iets uit bestelling nodig werd vooruit gestuurd.

Ewald Dielemans

Geweldige Webshop,fijn geholpen door de klantenservice en product netjes ontvangen.

Goede klantenservice, snelle verzending producten zoals omschreven.

Bernaerts annelies

Super service en meedenkend