Een lieve creatieve vrouw achter de schermen, die meedenkt en zeker ook goed adviseert! Kwaliteit van de producten, super! Snelle levering.
Ankie Steketee
Super mooie producten en een top service!
Jacoline
Snelle reactie, luistert goed naar de wensen en denkt mee! Mooie kwaliteit en zorgt ervoor dat de bestelde producten netjes en goed ingepakt aankomen.
Jolanda
Carola denkt heel goed mee! Ze luistert naar je vraag en maakt er iets prachtigs van!
Mieke
Voor het eerst (en zeker niet voor het laatst) een mooie poster met lijst besteld. Snelle levering en fantastisch ingepakt👌🏻
Naomi
Goede service, mooie producten van goede kwaliteit!
Andrea
Goede service, denkt goed mee, levert snel
Zandee
Erg tevreden over de aankoop die ik bij imints gedaan heb.De posters zijn mooi van kwaliteit. Voor vragen/aanpassingen aan de posters kan je haar altijd berichten wat super fijn is.Erg tevreden over de aankoop die ik bij imints gedaan heb.De posters zijn mooi van kwaliteit. Voor vragen/aanpassingen aan de posters kan je haar altijd berichten wat super fijn is. Levering is snel!
Christina Hoekman
Carola is altijd bereid mee te denken, het is altijd snel geregeld met dan ook nog eens een fantastisch eindresultaat. Zeer aan te raden!
Annemieke de Deugd
Fijn bedrijf, heb er al vaker bij besteld. Denkt graag mee en snelle levering, top!