Henk Pol

Prima, service, snelle levering.

niet dat ik zo weet

snel geleverd

Klaus Pommé

Nee, de contacten waren te kort

snelle levering

niets

Advies opgevraagd en daardoor uiteindelijk kunnen bestellen

Snelle reactie klantenservice bij vragen en advies. Uiteindelijk snelle en correcte levering

Duidelijke afbeeldingen qua kleuren

Karl

Zeer snelle levering

goede informatie over de impregneermiddelen die ik nodig had voor mijn onlangs gestorte betonnen plaatfundering.

Jolanda

Uitstekend!!!!

Ene dag besteld volgende dag in huis, constante communicatie hoe het met de bestelling staat.

Norbert

Prima website. In mijn geval een degelijke lagedrukspuit. En alles snel geleverd.

Goede beschrijving van de produkten.

Ik ben erg tevreden. Ik heb eerst de website bezocht, en voor een paar specifieke vragen telefonisch contact gezocht. Ik werd meteen en deskundig te woord gestaan. De verzending was prima. Het... Ik ben erg tevreden. Ik heb eerst de website bezocht, en voor een paar specifieke vragen telefonisch contact gezocht. Ik werd meteen en deskundig te woord gestaan. De verzending was prima. Het product was te gebruiken zoals was aangegeven voldoet aan de verwachtingen.

Snel, persoonlijk en deskundig advies

Wellicht bij particulieren nog aangeven op welke manier het product moet worden gebruikt en of er nog andere materialen of producten benodigd zijn.

Vriendelijk, snel van begrip en duidelijk!

Ik werd, geheel tegen verwachting, na werktijd teruggebeld met informatie over een produkt/