Impregneermiddel gekocht. Snelle levering. Prima spul!

Carina

Perfecte service, ook telefonisch.

Thomas meijerink

Ik had een aantal wat tips nodig, en gebeld met de klantenservice. Hier werd ik uitstekend geholpen! Geen keuzemenu's en lange wacht tijden. De personen namen de tijd om mij te helpen en hadden... Ik had een aantal wat tips nodig, en gebeld met de klantenservice. Hier werd ik uitstekend geholpen! Geen keuzemenu's en lange wacht tijden. De personen namen de tijd om mij te helpen en hadden goede tips waar ik wat aan had! Erg tevreden over dit bedrijf.

Telefonische service was zoals gezegd uitstekend.

Weinig tips of verbeterpunten. Vooral zo doorgaan!

Verheij

Goede omschrijving op de website Besteld en op rijd geleverd. Product voldoet aan verwachting

Alles verliep volgens wens

wim Nijenhuis

Impregneermiddel besteld via site

De beschrijving op de site komt niet overheen met de beschrijving op de verpakking.
Het betreft hier een impregneermiddel verbruik volgens site 1 liter per max. 1 m2 volgens verpakking 1 liter per max. 5 m2
Aanzienlijk verschil teveel besteld dus maar kon het elders nog toepassen.

Reactie Impregneermiddelen Specialist:

Dat heeft u helemaal correct opgemerkt.
Dat heeft u helemaal correct opgemerkt.
De Wykomol Enviroseal is van origine ontworpen voor voornamelijk natuursteen. Echter werkt het ook heel goed voor gevels. Maar wanneer wij de garantie van 15 jaar willen bieden voor uw geïmpregneerde gevel ligt het verbruik al hoger namelijk (gemiddeld) 0.75L per vierkante meter.

Frans Koolen

Mijn bestelling is supersnel afgeleverd. Ondanks het gewicht van het product had ik 't toch na 2 dagen in huis. Prima

Duidelijkheid over de producten die ze aanbieden. Goede uitleg over verwerking en persoonlijke bescherming.

Nee , voor mij is het oke.

Goed advies en snel geleverd een goede en duidelijke handleiding mee geleverd top!

Nvt

Nvt

Heldere service

R. Fikkert

Een enkel steens garage muur moest geïmpregneerd wegen doorslag. Inmiddels is de klus geklaard en ben ik uitermate tevreden over de dienstverlening van de Impregneermiddelen Specialist.

nee

nee