penen gregory

Nog maar eenmaal besteld maar tevreden

snelle levering

Op de site kun je alles van een product vinden. Algemene info, verwerkingsvoorschriften , video, s .
Ik vond het heel makkelijk het juiste product te selecteren .

Ik had gevraagd , naar aanleiding van een lekkende vorige verpakking, om die ditmaal extra af te plakken.
Maar dat is niet gebeurd.
Nu is er dus voor de tweede keer een gedeelte van een...
Maar dat is niet gebeurd.
Nu is er dus voor de tweede keer een gedeelte van een ca. € 250,= kostend emmertje van 5 liter in de verpakking verdwenen, zonde vind ik.
Waarbij je ook nog vieze handen krijgt met uit de verpakking halen.
Dus let op opmerkingen van klanten bij hun bestelling !!

Snelle service. Bedrijf gebruikt wel meerdere naamgevingen wat verwarring kan opleveren. Verder prima geregeld.

Snelle service

Naamgeving van het bedrijf is wel eens anders in berichtgevingen waardoor verwarring kan ontstaan

Ik heb brandwerende impregneerspray gekocht om te gebruiken voor canvasdoeken op een beurs.

Goede klantenservice, makkelijk te bestellen.

Op de website stond vermeld dat de levertijd een dag was. Dit was voor mij de reden om het product hier te kopen aangezien ik het de volgende dag nodig had. De bestelling kwam echter pas na twee... Op de website stond vermeld dat de levertijd een dag was. Dit was voor mij de reden om het product hier te kopen aangezien ik het de volgende dag nodig had. De bestelling kwam echter pas na twee dagen, te laat om het nog te gebruiken. Ik zou deze informatie op de website dan ook wijzigen als je het niet waar kunt maken.

CM Visser

Snelle levering, de volgende dag al, super

Reiniging Service Noord Nederland

Snelle Levering

wat ik bestel krijg ik binnen afzienbare tijd geleverd

Prima ervaring gehad met dit bedrijf en een goede service

We hadden van het product twee flacons besteld er was er echter maar een afgeleverd en waar mensen werken kunnen deze foutjes gemaakt worden. na een telefoontje zonder problemen opgelost. Dag erna... We hadden van het product twee flacons besteld er was er echter maar een afgeleverd en waar mensen werken kunnen deze foutjes gemaakt worden. na een telefoontje zonder problemen opgelost. Dag erna was de hele bestelling in huis.
Bedankt hiervoor.

misschien bij aflevering tijden invoeren wanneer pakje afgeleverd wordt b.v tussen 9 en 12 of 2en 5. dan heb je een wat duidelijker beeld van aflevering. is maar een tip.

Henk van Brummelen

Helder en professioneel.

Duidelijkheid en kwaliteit producten

In de bijgeleverde folder staat alles duidelijk in.
Filmpjes over aanbrengen product. Zeker de voorbereiding voor het aanbrengen.