Hartman

Snel en goed

Snelle levering, makkelijke site met goed info en goed product

Jarigsma

Het is voor mij een byzonder prettige ervaring klantvriendelijk en oplossings gericht Prima

Snelle reactie op mijn mail,en een meer dan perfecte afhandeling,ik zal jullie zeker bij mijn collegas en vriende aanraden.

niet nodig

G. Hagen

Klantvriendelijkheid:
Een telefoontje dat de bestelling klaarstaat en een gastvrije informeel prettige ontvangst bij het afhalen.

Zeer positief

Kreijns

Prettig

Als je thor reparatiemortel intikt bij de zoekoptie, dan kom je niet bij dat product. Ook het ingeven van de kleurcoce van deze mortel levert niet meteen resultaat. Het gaat om een geweldig product,... Als je thor reparatiemortel intikt bij de zoekoptie, dan kom je niet bij dat product. Ook het ingeven van de kleurcoce van deze mortel levert niet meteen resultaat. Het gaat om een geweldig product, maar een particulier zonder kennis komt niet ver. Doe er wat aan!

Goed advies en zijn van ons probleem af.

Op telefonisch advies heb ik Wykamol Enviroseal gekocht om ons vochtprobleem in de garage te verhelpen, dit product heeft het probleem geheel opgelost en slaan de muren gelukkig niet meer door.

Jan Hanekamp

Mijn bestelling was beschadigd aangekomen. De bus was gaan lekken. Slechts een mailtje en ik kreeg de volgende dag een nieuwe bus gratis. Zonder problemen.

Makkelijk en snel

Uitstekend

Snelle afhandeling en snelle levering