Offerte
Afspraak maken

r.e. wijbenga

Bedankt voor de review!

Grauberg

Positief. Leuke actie met Adviesbureau Robbe.

Reactie Inbraakproof:

Fijn dat de actie ook bij u aanslaat.

Prima contact

Reactie Inbraakproof:

Bedankt voor de reactie. Service hebben wij hoog staan en wij zijn dan ook blij te lezen dat dit breed gewaardeerd wordt. Dank daarvoor

G.J. Kamp

Inspectie vooraf prima m.u.v. het niet noemen van de mogelijkheid SKG***cilinders aan te schaffen. Flexibiliteit en meedenken installateur uitstekend. Nazorg: dit kunnen wij nog niet beoordelen... Inspectie vooraf prima m.u.v. het niet noemen van de mogelijkheid SKG***cilinders aan te schaffen. Flexibiliteit en meedenken installateur uitstekend. Nazorg: dit kunnen wij nog niet beoordelen want heeft nog niet plaatsgevonden.

Opvallende sterke punten

Van te voren duidelijk aangeven wanneer de installatie kan aanvangen.

Reactie Inbraakproof:

Dank voor uw beoordeling. Inmiddels veel contact gehad over de voortgang en verzekeringen. Mocht er nog iets zijn, neemt u gerust contact op.

J.E. Derks

Reactie Inbraakproof:

Dank voor uw beoordeling, hier kunnen wij zeker wat mee.

René

In het algemeen wel tevreden.

Fijn te lezen, dank u

Thijs

Op basis van helder advies krukken en dievenkluwen in ramen aangebracht, sloten zijn vervangen, ook verlichting aangebracht; alles netjes gedaan en afgewerkt

Opvallende sterke punten

Iets zorgvuldiger met de factuur

Reactie Inbraakproof:

Wij hebben dit heel graag voor u verzorgd. Veel woonplezier nog.

Remco

Inbraakproof zorgt voor een persoonlijke benadering. Neemt de tijd voor een goede inventarisatie en weet de juiste verbeterpunten aan te dragen. Alles is goed en vakkundig gemonteerd en tevens... Inbraakproof zorgt voor een persoonlijke benadering. Neemt de tijd voor een goede inventarisatie en weet de juiste verbeterpunten aan te dragen. Alles is goed en vakkundig gemonteerd en tevens ontvingen we snel het certificaat met politiekeurmerk. Een goede investering en een veilig gevoel!

Reactie Inbraakproof:

Bedankt voor uw uitgebreide en zeer positieve reactie.

Inbraakproef zorgt meer veiligheid dan wat je zelf zou kunnen creëren, in persoon en in product.

Reactie Inbraakproof:

Fijn dat u zich nu veiliger voelt. Dat is het allerbelangrijkste.

De adviseur komt betrouwbaar over en geeft helder advies.

Reactie Inbraakproof:

Graag gedaan en bedankt voor uw beoordeling