Offerte
Afspraak maken

Marius Broos

Zie hieronder

Opvallende sterke punten

De verkoper komt goed en vlot over, dringt zich niet op en geeft goede uitleg.

De installateur komt minder goed uit de verf bij het leggen van contacten. In zijn werk zelf zal hij wel deskundig genoeg zijn, maar iets meer overleg of zeggen wat er gaat gebeuren (zoals een en... De installateur komt minder goed uit de verf bij het leggen van contacten. In zijn werk zelf zal hij wel deskundig genoeg zijn, maar iets meer overleg of zeggen wat er gaat gebeuren (zoals een en ander afdekken met een lap of een stuk zeil tegen stof en zaagsel) kan toch geen kwaad. De vraag wat er met afkomende materialen gaat gebeuren, mag ook best gesteld worden.

c.p.maris@hetnet.nl.

In goed overleg vakkundig uitgevoerd.

Goede service

Nee, bij ons goed.

LEA de Wit

Afspraken zijn nagekomen en keurig werk geleverd.

Piet

Aardige man. Prima afwerking.

Rens Tax

Prima. Afspraken nagekomen en als dat niet lukte werd er netjes gebeld voor een nieuwe. Bij montage enkele ontbrekende zaken geregeld en gemonteerd, zodat certificaat zonder problemen werd verleend.

Opvallende sterke punten

De communicatie en bespreken/aanbrengen ontbrekende zaken.

Het bedrijf zou aan afnemers de tip kunnen geven om contact op te nemen met hun verzekeringsmaatschappij. Het certificaat kan namelijk leiden tot een korting op de verzekeringspremie voor... Het bedrijf zou aan afnemers de tip kunnen geven om contact op te nemen met hun verzekeringsmaatschappij. Het certificaat kan namelijk leiden tot een korting op de verzekeringspremie voor inboedelverzekering.

Vermeulen

Afspraken werden goed nagekomen.

De Prenter

Alles prima en snel geregeld vakman pursang

Leon Melsen

Meer dan tevreden over de uitvoering van de werkzaamheden, alles perfect gemonteerd en afgewerkt tot in de kleine details. Zoals gaten en kieren afstoppen en opruimen van de afvallen, wij zijn zeer... Meer dan tevreden over de uitvoering van de werkzaamheden, alles perfect gemonteerd en afgewerkt tot in de kleine details. Zoals gaten en kieren afstoppen en opruimen van de afvallen, wij zijn zeer tevreden.

Opvallende sterke punten

Nette, vriendelijke en zeer correct manier van samenwerken

Jacques Keij

Zeer goed

Contact en uitvoering

1 dingetje vergeten. Zie mijn email aan Dick

Altenberg E

Uw contactpersoon kwam heel duidelijk en betrouwbaar over; bij ons is het gevoel van veiligheid versterkt.