Offerte

J.Waalboer

(Bewerkt)

goed

Goed afgewerkt

Ad v. Kaam /RK Kerk -Zevenbergen.

Zeer goede voorbereiding.

J.G.Q.W.

Kort van stof en een ,na mijn mening, een goed advies zonder poespas

Opvallende sterke punten

Gewoon goed advies. Wat reeds was aangebracht , meer dan 10 jaren geleden, werd beoordeeld en indien als goed beoordeeld werd het niet verwijderd maar gewoon daar gelaten.

Het is feitelijk meer een vraag. Is het niet nodig om in de natte ruimte, droogtrommel en wasmachine met twee ijskasten, toch nog een brandalarm te installeren ??

Tineke de Jonge, Tilburg

Deskundig en persoonlijk

E. van de Polder

Vanaf de eerste kennismaking tot en met uitvoering van de geplande werkzaamheden hebben wij alleen goede ervaringen met Inbraakproof.

Opvallende sterke punten

Persoonlijk contact uitstekend. Afspraken werden nagekomen.

n.v.t.

Fam. van Geel

Netjes uitgevoerd en schoon opgeleverd.

Nel Hofman

Prettig contact en snelle reactie.

Opvallende sterke punten

Zorgvuldig en zeer netjes gewerkt.

RVH

Proffesioneel, duidelijke uitleg en goede voorlichting

E Smit

Na een deskundig advies te hebben ontvangen door een zeer correcte medewerker besloten wij om de geconstateerde tekortkomingen in onze beveiliging te laten verhelpen door inbraakproof.

De gemaakte afspraken waren correct omschreven in de offerte. Zowel via mail als per post keurige correspondentie. Gemaakte afspraken zijn allen naar tevredenheid uitgevoerd en nagekomen.

De medewerker was erg serieus met zijn vak bezig, zeer gedreven en heeft in een hoog tempo de werkzaamheden perfect uitgevoerd.

Opvallende sterke punten

Hoog kennis en deskundigheid niveau, bijzonder plezierig contact met medewerker.

Geen.