Gelukkig hebben we met de uitvaart een mooie afsluiting kunnen creëren. Achteraf een hoop mensen horen zeggen dat ze de uitvaart erg mooi en typisch voor de overledene vonden.
Marga van de Pas
Een heel goed gevoel overgehouden aan de wijze waarop monique en myrna ons hebben hebben begeleid om alles zo mooi en goed te regelen.
Mevr. A.M. Poot-Martens
Mijn ervaring met Infinity uitvaartzorg heeft mij veel geholpen bij wat er moet gebeuren. Ik ben zeer tevreden hoe ik werd bijgestaan door Monique Kupras.
S. Meershoek
Warm contact, Monique Kupras denkt goed mee en zorgt voor een fijn afscheid dat mooi aansluit bij de wensen vanuit nabestaanden. Zeer betrokken!
Familie Moesker
Betere hulp in deze moeilijke periode kun je niet vinden
Regina
Persoonlijke, Gemoedelijk, Rustig en Lieve mensen die alle tijd voor je nemen. Denken met je mee, ook na de uitvaart helpen zij je nog graag met eventuele vragen. Zeer professioneel. De plechtigheid...Persoonlijke, Gemoedelijk, Rustig en Lieve mensen die alle tijd voor je nemen. Denken met je mee, ook na de uitvaart helpen zij je nog graag met eventuele vragen. Zeer professioneel. De plechtigheid was fantastische goed verzorgd en zag er prachtig uit. De lieve tussentijdse toespraakjes van Monique waren hartverwarmend. Heel erg bedankt voor al jullie goede zorgen.
Tom Sauer
Na het plotseling overlijden van mijn lieve moeder en met een vader ernstig ziek had ik behoefte aan iemand die mij kon sturen en ondersteunen bij alles wat op je afkomt om toch binnen een kort...Na het plotseling overlijden van mijn lieve moeder en met een vader ernstig ziek had ik behoefte aan iemand die mij kon sturen en ondersteunen bij alles wat op je afkomt om toch binnen een kort tijdsbestek een mooie laatste dienst te geven aan mijn moeder. Monique was deze redder in nood en haar empathische zijn en haar praktische instelling heeft er zeer zeker voor gezorgd dat we een mooie dienst hebben kunnen geven aan mama.
H. Zuurendonk
De uitvaart begeleid door Monique was perfect verlopen, de zorg en gesprekken die zij met ons had voelde vertrouwd aan. Elke vraag die wij als gezin hadden, werd door haar op een rustige manier...De uitvaart begeleid door Monique was perfect verlopen, de zorg en gesprekken die zij met ons had voelde vertrouwd aan. Elke vraag die wij als gezin hadden, werd door haar op een rustige manier opgelost of later weer besproken om het op te lossen. Alle wensen van mijn vrouw (witte kist, witte auto) konden door Monique worden verzorgd, dank daarvoor. Ook de eindafwikkeling ging zonder probleem. Ook bedankt voor de usb stick waarop de uivaart was vastgelegd, en de foto'sdie uw man had gemaakt.
Fam. Smit & vd Bergh
Een bedrijf wat adequaat reageert en goed met empathie en zorgvuldigheid handeld. Afspraken worden zeer goed nagekomen. Erg tevreden.
Fam. Dolkens
“Het leven is einde, maar oneindig is de liefde” was de zin die ons het meest aansprak, omdat deze zo goed aansluit bij het liefdevolle leven dat ik met mijn vrouw en mijn kinderen met hun moeder...“Het leven is einde, maar oneindig is de liefde” was de zin die ons het meest aansprak, omdat deze zo goed aansluit bij het liefdevolle leven dat ik met mijn vrouw en mijn kinderen met hun moeder hadden. Monique (met haar fantastische team!) heeft ons op een warme en zeer persoonlijke manier begeleid om tijdens de uitvaartplechtigheid onze liefde goed over te kunnen brengen. De uitvaart is vlekkeloos verlopen.
Haar oprechte en liefdevolle aandacht zowel voor, tijdens als na de crematieplechtigheid hebben wij bijzonder kunnen waarderen. Onze hartelijke dank hiervoor.