In deze moeilijke tijd heeft Monique ervoor gezorgd dat zij een rustpunt is voor de familie omtrent de uitvaart. Ze neemt overal de tijd voor en zorgt dat alles tot in de puntjes verzorgd...In deze moeilijke tijd heeft Monique ervoor gezorgd dat zij een rustpunt is voor de familie omtrent de uitvaart. Ze neemt overal de tijd voor en zorgt dat alles tot in de puntjes verzorgd wordt, voor de overledenen als voor de nabestaanden. De uitvaart is zeer rustig en respectvol verlopen. Ook aan de nazorg besteed Monique zeer veel aandacht!
Jan-Willem
Het contact met Monique hebben wij vanaf het begin als heel prettig ervaren, persoonlijk maar toch ook zakelijk. Ze dacht erg goed mee met onze wensen die niet helemaal standaard waren. Alles werd...Het contact met Monique hebben wij vanaf het begin als heel prettig ervaren, persoonlijk maar toch ook zakelijk. Ze dacht erg goed mee met onze wensen die niet helemaal standaard waren. Alles werd steeds vlot geregeld en aanpassingen werden soepel doorgevoerd. Heel prettig in zulke moeilijke dagen dat je je hierom geen zorgen hoeft te maken. Ook het nagesprek hebben wij erg op prijs gesteld.
Sandra Zierikzee
Monique, gelukkig hebben wij niet zoveel ervaring met uitvaartverzorgers maar ik zou je zeker bij vrienden en kennissen aanraden.
Lis Nanver
Alles verliep rustig en waardig. Er werd veel ruimte geven voor onze specifieke wensen.
M.meijer-schulz
Van het begin af aan tot en met de nazorg in een wooord geweldig Alle zorg en mogelijkheden waren er Voor ons als gezin erg goed
Mevrouw J. Weeda-Groene
Ik vond Infinity een hele prettige uitvaartondernemer. Ze nam de rust en de tijd om naar de wensen te luisteren van de client. Er werd duidelijk gecommuniceerd en overleg gepleegd. Ook werd er...Ik vond Infinity een hele prettige uitvaartondernemer. Ze nam de rust en de tijd om naar de wensen te luisteren van de client. Er werd duidelijk gecommuniceerd en overleg gepleegd. Ook werd er uitgelegd hoe de dag van de begrafenis verloopt, en dat was heel fijn. Dit zijn toch hele emotionele momenten in je leven. Ik kan terugkijken op een hele fijne afscheid van mijn man. En ik zou zeer zeker anderen Infinity aanbevelen.
Willy Rosema - Rob
Dank je wel lieve Monique voor je warmte die je gaf , in de tijd dat mijn man kwam te overlijden. Je was er voor ons ook na die tijd. Je luisterde naar onze wensen en verhalen, heel erg...Dank je wel lieve Monique voor je warmte die je gaf , in de tijd dat mijn man kwam te overlijden. Je was er voor ons ook na die tijd. Je luisterde naar onze wensen en verhalen, heel erg veel dank daarvoor. Ik zal je zeker aan andere aanbevelen. Voor ons was het ook een bijzonder gebeuren omdat mijn nichtje Wilma voor hem kon zorgen in de tijd van waken. Daarna onze wens ,het lichte balsemen, wat voor ons allemaal nieuw maar bijzonder was. Het was ondanks al ons verdriet een mooie warme tijd. Dank je wel!!!
Willy Rosema - Rob
Ik heb het als een warme mantel gevoelt! Erg betrokken en nam alle tijd om alles te bespreken. Aan alles was gedacht het was in EEN woord GEWELDIG (als je dat mag zeggen bij een...Ik heb het als een warme mantel gevoelt! Erg betrokken en nam alle tijd om alles te bespreken. Aan alles was gedacht het was in EEN woord GEWELDIG (als je dat mag zeggen bij een uitvaart!!). Na vier weken dat mijn man was overleden , ze weer op bezoek en ook weer alle tijd en leefde mee. Ik ben HEEL dankbaar en zal haar zeker bij andere aanbevelen.
Kees Helder
Monique straalt rust uit en geeft een heel persoonlijke begeleiding. Zij is zeer betrokken, bekwaam, lief en heeft mooie ideeën naar voren gebracht. De uitvaarten onder begeleiding van Monique...Monique straalt rust uit en geeft een heel persoonlijke begeleiding. Zij is zeer betrokken, bekwaam, lief en heeft mooie ideeën naar voren gebracht. De uitvaarten onder begeleiding van Monique lopen zoals afgesproken. Heel mooi. Een toefje bloemen uit de bloemstukken na afloop. De kosten van de uitvaart komen overeen met de offerte. Betrouwbaar dus. Wij kunnen haar van harte aanbevelen. Familie en vrienden zijn ook vol lof. Monique bedankt. Het was weer perfect.
Ab de Groot
In de contacten, behulpzaamheid en de nazorg hebben wij als familie en ik persoonlijk grote steun gehad. Ab de Groot