Monique heeft ons fantastisch bijgestaan om er een prachtige crematie van te kunnen maken.
Familie Jansen
Wij, als familie zijn heel erg tevreden over de begeleiding van Monique tijdens de periode na het overlijden en tijdens de crematie van onze man en vader. De crematie is een heel erg persoonlijk...Wij, als familie zijn heel erg tevreden over de begeleiding van Monique tijdens de periode na het overlijden en tijdens de crematie van onze man en vader. De crematie is een heel erg persoonlijk afscheid geworden. Door de hulp, steun, ideeën en liefdevolle aandacht is het een afscheid geworden precies zoals wij zijn als familie.
P.G. Roos
Wij als familie hebben zowel de aandacht direct na het overlijden als de uitvaart als zeer respectvol ervaren. De persoonlijke aandacht van de uitvaart onderneemster, die wij eerder hadden...Wij als familie hebben zowel de aandacht direct na het overlijden als de uitvaart als zeer respectvol ervaren. De persoonlijke aandacht van de uitvaart onderneemster, die wij eerder hadden meegemaakt, hebben ons gesterkt in het verdriet. Haar adviserende rol en nadien de afwikkeling van zaken spelen hierin ook een rol.
Gerry Hammer
We vonden het allemaal zo warm en natuurlijk overkomen. Een heel persoonlijk gevoel alsof wij elkaar al langer kenden. Het was echt helemaal af .
Irene Pors
Monique is een warm persoon, die op ieder moment voor ons klaar stond, we hadden het niet beter kunnen treffen! Ook bracht zij ons in contact met Aafke, die van de uitvaart een bijzonder moment voor...Monique is een warm persoon, die op ieder moment voor ons klaar stond, we hadden het niet beter kunnen treffen! Ook bracht zij ons in contact met Aafke, die van de uitvaart een bijzonder moment voor en met ons maakte. Dank je wel Monique!