Informer

Total Graphic Solutions

Makkelijk en werkbaar boekhoudpakket/systeem

Reactie Informer:

Bedankt voor de keurige review!

Boissevain Fotografie

Informer is erg handig in gebruik!

Reactie Informer:

Bedankt voor het mooie cijfer!

Sander

Fouten in software en slechte helpdesk

Hoi Sander,
Dank voor je beoordeling. Het spijt ons dat wij jou niet naar wens hebben kunnen helpen. Wij zijn elke dag druk bezig om onze service te verbeteren waar dat kan.

Unver

Het is een mooie overzichtelijke software als je het vergelijk met exact en reeleezee. Maar als je een vraag stelt aan Ryan van de klantenservice, dan krijg je een antwoord waar je niet veel aan... Het is een mooie overzichtelijke software als je het vergelijk met exact en reeleezee. Maar als je een vraag stelt aan Ryan van de klantenservice, dan krijg je een antwoord waar je niet veel aan hebt, zonder uitleg en alsof ze geen zin in je hebben. Ik heb 3 belangrijke vragen gesteld zodat ik kon besluiten of ik de software wel of niet kan gebruiken, en 3 keer een antwoord gehad waar ik niet veel aan had. Mijn laatste vraag ging over hoe ik Mollie transacties kan importeren, antwoord was Nee dat kan niet. Terwijl ik ondertussen al had uitgevonden hoe het wel kan. Het is heel duidelijk dat ze geen tijd voor je hebben, en zodra je gaat vragen waarom, krijg je dit als antwoord: "Hallo,
Zin in nieuwe klanten hebben wij altijd, maar iets is mogelijk, of iets is niet mogelijk. Ik hoef ons denk ik niet te verantwoorden waarom iets wel of niet mogelijk zou zijn.
Jij een fijne avond toegewenst."

Reactie Informer:

Vervelend te horen dat je niet tevreden bent over de service die je hebt gekregen. We zullen je case intern bespreken.

Patricia Datema Zorg en Begeleiding

Fijne manier om je boekhouding te doen. Bij vragen word je goed en snel geholpen.

Reactie Informer:

Mooie woorden. Heel erg bedankt voor de 5*!

Bella Vitae

Top bedrijf waar service geen loze belofte is.

Reactie Informer:

Heel erg bedankt voor de mooie 9!

Melanatednl

Informer werkt; doet wat het beloofd; en creëert overzicht. I love it

Reactie Informer:

Mooie review. Bedankt voor de 10!

Niels.to

Met Informer Online is onze boekhouding volledig geautomatiseerd door de verschillende API-koppelingen. Hiermee besparen we tijd, geld en is ons bedrijf realtime inzichtelijk.

Mede ook...

Mede ook door het gebruik van de verschillende bankrobots en het automatisch verwerken/aanmaken van UBL-facturen besteden we slechts een paar uur in de maand voor onze boekhouding. Absoluut een aanrader!

Reactie Informer:

Heel mooi dit! Bedankt voor de 10, Niels.

VGProjectmanagement

Dit pakket is eenvoudig en doeltreffend voor de kleine ondernemer. Goede klantenportaal en helpdesk. Gewoon een goed werkzaam hulpmiddel.

Reactie Informer:

Heel erg bedankt voor de positieve woorden en de 9!

Franklin Jones Handelsonderneming

Zeer goed en eenvoudig in gebruik, ook vragen worden spoedig beantwoord.

Reactie Informer:

Heel erg bedankt voor de 10!