Informer

JWR Project Service

Zeer goed, ben er zeer tevreden mee

Reactie Informer:

Fijn te lezen dat je zo tevreden bent over Informer!

Cvolutiom

Wanneer ik een vraag heb of ergens tegenaan loop bij het gebruik van Informer dan wordt ik altijd erg snel en goed geholpen via de chat.

Reactie Informer:

Bedankt voor de mooie positieve woorden over de chat!

BHVinstructeurpaul

Informer is een stabiel en goed programma

Reactie Informer:

Bedankt voor de mooie feedback en de 10!

Dance int. Records B.V.

Prima Boekhoudpakket wat ook stabiel werkt

Bedankt voor de 10!

Administratiekantoor Jolanda Heinen

Goed pakket met goeden ondersteuning en een goede prijs-kwaliteitverhouding

Bedankt voor de mooie 9!

Energize Personal Training

Informer is een zeer prettig systeem om mee te werken. Zodra het eenmaal is opgezet is het doen van de boekhouding een fluitje van een cent. Het is overzichtelijk en zeer gebruikersvriendelijk.... Informer is een zeer prettig systeem om mee te werken. Zodra het eenmaal is opgezet is het doen van de boekhouding een fluitje van een cent. Het is overzichtelijk en zeer gebruikersvriendelijk. Indien je toch een foutje hebt gemaakt of een vraag hebt, dan staat er een team voor je klaar om je te helpen.

Ik heb net een situatie gehad waarin ik een fout had gemaakt waardoor er wat chaos in mijn boekhouding was ontstaan, en binnen 5 minuten kreeg ik antwoord van Mark van InformerOnline en heeft hij me geholpen om het probleem op te lossen, om weer overzicht te krijgen en een gepaste oplossing te bieden om te voorkomen dat ik deze fout ik de toekomst nog kan maken.

Absoluut een aanrader!

Reactie Informer:

Mooie woorden over het systeem, de helpdesk en in het bijzonder Mark! De complimenten zullen worden doorgegeven. Bedankt voor de 10.

Heide Hoeve

Gemakkelijk om mee te werken en duidelijke overzichten

Bedankt voor de 9!

Levi Akkerman

Ik ben zeer tevreden over het boekhoudpakket van Informer. Het systeem is gebruiksvriendelijk en biedt alle tools die ik nodig heb voor mijn administratie. Wat me vooral opvalt, is de snelle en... Ik ben zeer tevreden over het boekhoudpakket van Informer. Het systeem is gebruiksvriendelijk en biedt alle tools die ik nodig heb voor mijn administratie. Wat me vooral opvalt, is de snelle en behulpzame klantenservice. Bij vragen of problemen krijg ik vrijwel direct een antwoord, en dat maakt het werken met Informer heel prettig. Het is fijn om te weten dat er altijd ondersteuning is wanneer dat nodig is. Een aanrader voor iedereen die een efficiënt en betrouwbaar boekhoudpakket zoekt!

Reactie Informer:

Wat een geweldige woorden over de helpdesk én het pakket. De afgelopen jaren is hard gewerkt aan het verbeteren van de algehele dienstverlening en het is leuk te lezen dat jij dit als positief... Wat een geweldige woorden over de helpdesk én het pakket. De afgelopen jaren is hard gewerkt aan het verbeteren van de algehele dienstverlening en het is leuk te lezen dat jij dit als positief ervaart! Bedankt voor de 10.

Van Amen Schilderwerken

Geweldig

Bedankt voor de 9!

B en B / Alpaca Ranch d'n Achterhoek

Prima, goede service, goede ondersteuning, fijn programma

Reactie Informer:

Bedankt voor de mooie woorden en de 9!