Informer

Leypex

Zeer goed en makkelijk te gebruiken programma. Jammer dat het uploaden van Creditcard statements nog niet met een aantal grote banken gekoppeld kan worden (zoals Rabo).

Reactie Informer:

Bedankt voor de 4* review!

Sam Fiscaal Advies

Fijn om mee te werken!

Bedankt voor de 5*!

Complete Creations

Hele fijne software, doet wat het moet doen. en vooral de bankrobot is fijn. En je hoeft geen excel meer te gebruiken.

Reactie Informer:

Bedankt voor de fijne woorden en de 5*!

Administratiekantoor Finaz

Ik ben al erg lang een trouwe gebruiker van Informer software. Drie jaar geleden overgestapt naar de online software van Informer. Hierdoor zijn mijn werkzaamheden zeer vergemakkelijkt,... Ik ben al erg lang een trouwe gebruiker van Informer software. Drie jaar geleden overgestapt naar de online software van Informer. Hierdoor zijn mijn werkzaamheden zeer vergemakkelijkt, tijdsbesparend en leuker geworden. ook mijn klanten hebben veel meer en direct inzicht in hun resultaat en omzet. Het team van de helpdesk is deskundig en vriendelijk. Mark, Rutger en Ryan helpen vlot en professioneel bij eventuele problemen of vragen. Informer online is een aanrader en bovendien concurrerend in prijs ten opzichte van andere boekhoudsoftware die met veel reclame(kosten) de aandacht moeten trekken.

Reactie Informer:

Dit zijn de mooiere reviews. Heel erg bedankt voor de mooie woorden en de 9!

Admin aan de Amstel

Prima pakket! Snelle helpdesk.

Bedankt voor de 10!

Markaholics

Enorm fijne en snelle service! Fijn programma waarmee je snel uit de voeten kan!

Reactie Informer:

Erg fijn te horen dat je zo tevreden bent en bedankt voor het cijfer 9!

tice-it B.V.

Bedankt voor de 5*!

Pony's aan zee

Het fijne van Informer vind ik, dat het een programma is dat, als iemand niets van boekhouding weet er toch mee kan werken. En het andere grote pluspunt is het zeer deskundige team van de helpdesk.... Het fijne van Informer vind ik, dat het een programma is dat, als iemand niets van boekhouding weet er toch mee kan werken. En het andere grote pluspunt is het zeer deskundige team van de helpdesk. Op elke vraag krijg je snel antwoord. En weten ze het niet direct? Dan wordt er intern navraag gedaan om je tóch van een goed antwoord te kunnen voorzien. Ik, als leek, heb nog wel eens contact met de heren en Ryan kan me eigenlijk áltijd direct van een duidelijk antwoord voorzien, waardoor ik weer verder kan!

Reactie Informer:

Hele mooie woorden, Jet! We zullen de complimenten doorgeven aan Ryan en de rest van het team.

Boosten Administraties

Fijn programma, snelle helpdesk

Reactie Informer:

Mooie review. Heel erg bedankt voor de 5*!

Erik Schrama

Adequaat, snel en doelgericht geholpen met ons probleem.

Reactie Informer:

Bedankt voor de fijne review, Erik!