Informer

Supportster

Functioneel, behalve het aantal bankboekingen dat niet meer van deze tijd is. Ik maak potjes, zet mijn geld weg en werk met een overlooprekening. Als het bij 30 bankboekingen blijft kan dat voor mij... Functioneel, behalve het aantal bankboekingen dat niet meer van deze tijd is. Ik maak potjes, zet mijn geld weg en werk met een overlooprekening. Als het bij 30 bankboekingen blijft kan dat voor mij een reden zijn om naar een ander pakket over te stappen.

Reactie Informer:

Bedankt voor de positieve review! Informer heeft verschillende abonnementen beschikbaar. Bij één van deze abonnementen zit er een max van 30 bankboekingen inbegrepen. De overige abonnementen kun je... Bedankt voor de positieve review! Informer heeft verschillende abonnementen beschikbaar. Bij één van deze abonnementen zit er een max van 30 bankboekingen inbegrepen. De overige abonnementen kun je onbeperkt bankboekingen verwerken. Mocht je niet met de 30 stuks uitkomen, dan raad ik aan om te upgraden. Mocht je niet weten hoe je dat doet, dan kun je even contact zoeken met de helpdesk!

CCIT

Werkt prima op wat kleine dingen na. handig om bij een onderzoek naar deze ook navraag te doen naar deze dingen?!

Hoi Mirjam,
Bedankt voor de beoordeling. Zou jij contact kunnen opnemen met de helpdesk en kunnen vragen naar Ryan zodat jij de kleine dingen kan bespreken met hem?
Alvast bedankt!

Peeters Webservice & Fotografie

Zeer compleet, met goede ondersteuning

Reactie Informer:

Fijn te horen dat je tevreden bent met Informer en de geboden ondersteuning. Bedankt voor de 5*!

McEnt management

Fijn en overzichtelijk boekhoudprogramma.

Fijn en overzichtelijk boekhoudprogramma.

Ik werk al jaren met informer. De software was een van de weinige professionele pakketten dat goed werkte op een mac computer. Later overgestapt naar de online versie.

Het is een overzichtelijk pakket met goede ondersteuning. Het feit dat mijn accountant steeds kan meekijken is niet alleen handig maar scheelt tijd en kosten.

Bankkoppelingen en directe aangifte bij de belastingdienst zijn handige extra's. Ook de abonnementskosten zijn goed betaalbaar en je bent verzekerid dat je altijd met de nieuwste versies werkt.

Reactie Informer:

Wat een mooie review. Fijn te horen dat je de overstap hebt gemaakt naar het online pakket en je daar ook tevreden over bent! Hartelijk dank.

MP accountants en adviseurs

Een fijn intuïtief programma. Ook voor niet kenners wordt boekhouden leuk

Reactie Informer:

Mooie woorden. Hartelijk dank voor de mooie review!

Pony's aan Zee

Ik doe als leek inmiddels al jaren de administratie van Pony's aan Zee.ALTIJD kan ik terecht bij de helpdesk-chat. De heren hebben mij met de meest simpele, of idiootste vragen óf blunders... Ik doe als leek inmiddels al jaren de administratie van Pony's aan Zee.ALTIJD kan ik terecht bij de helpdesk-chat. De heren hebben mij met de meest simpele, of idiootste vragen óf blunders mijnerzijds kunnen helpen. Ik heb ongelooflijk veel geleerd door het programma, de eenvoud, het overzichtelijke en...de helpdesk!

Fantastische review. Heel erg bedankt voor de 5*

Kieboom Tuinen

Compleet boekhoudpakket , ook voor offerte s en makkelijke aang ifte voor belasting (ook btw)

Reactie Informer:

Bedankt voor de mooie woorden en de 5*.

ISES Softpack

Eenvoudig en overzichtelijk met de juiste functies

Bedankt voor de mooie 9!

Tool logistic support

Goed en mooi volledig programma

Reactie Informer:

Bedankt voor de positieve review!

trebor

Zeer goed programma

Reactie Informer:

Mooie beoordeling: 9 uit 10. Hartelijk dank!