Informer

Ietsgezond

Het is goed, maar jullie zeiden dat ik één waarschuwing zal krijgen als 50 fair use herkende facturen zijn en dat gebeurt niet. Ik zie ook geen teller van gebruikte aantal....

Reactie Informer:

Bedankt voor de positieve review. Ik heb direct een melding gemaakt zodat de waarschuwing alsnog ingebouwd kan worden!!

Advisum Bedrijfseconomische Diensten

Een bijzonder fijn en compleet boekhoudpakket met een prima prijs-prestatieverhouding, waar sommige duurdere software-aanbieders nog wat van kunnen leren.

Reactie Informer:

Heerlijke 5*. Heel erg bedankt, Ron!

Jan Klooster

Een prettig boekhoudprogramma, ook voor nietopgeleide boekhouders

Reactie Informer:

Zeer mooie review. Heel erg bedankt Jan!

Hartsave Leuken

Een mooi programma dat aan onze wensen ruim voldoet, als Hartsave Leuken

Reactie Informer:

Heerlijke review, Edwin. Heel erg bedankt!

Catering de Krokante Krab

Informeer heeft een prachtig uitgebreid programma en een prima service ben hier erg enthousiast over

Reactie Informer:

Wij worden enthousiast van een review als dit. Heel erg bedankt voor de mooie woorden en de 5*!

Bouwer & Officier

Goede prijs kwaliteitsverhouding. ter verbetering:

Goede prijs kwaliteitsverhouding. ter verbetering:

zoekfunctie is erg beperkt. Vergelijk bijv. Snelstart waar de zoekfunctie (bedragen, omschrijving etc) veel uitgebreider is om posten gericht op te zoeken.

Afsluiting van boekjaren zou ik zeker aanbevelen. Moet niet mogelijk zijn om te corrigeren in oude jaren zonder waarschuwing. Harde beginbalansen inbrengen zou een pre zijn.

Reactie Informer:

Bedankt voor de positieve review! Mooie feedback waar wij iets mee kunnen. Mocht je nog meer ideeën hebben, dan kun je dat gewoon doorgeven aan de helpdesk zodat zij het zullen noteren!

Administratiekantoor Verschueren

Gebruiksvriendelijk

Reactie Informer:

Bedankt voor de positieve review, Manuela!

HippoSupport

Slechtste servicedesk die ik ooit heb meegemaakt

Richard,
Vervelend te horen dat je niet tevreden bent over de geboden support. Jouw case hebben wij intern inmiddels besproken en nemen deze dan ook mee om de support te verbeteren.
Hopelijk...
Richard,
Hopelijk kunnen wij jouw vertrouwen de volgende keer weer terugwinnen!

Haverkamp Bedrijfsadvisering

Gebruiksvriendelijk en goede service

Reactie Informer:

Mooie woorden zeg. Heel erg bedankt!

Bharte Reizen

Fijn programma en ideaal om je boekhouding digitaal te regelen.

Reactie Informer:

Fijne beoordeling. Hartelijk dank daarvoor!