Informer

Makeupboost

Makkelijk, begrijpelijk en zeer volledig boekhoudpakket.
De klantenservice is uitstekend. Je ontvangt binnen een half uur antwoord en wordt zeer goed met alles geholpen.

Een aanrader...
Makkelijk, begrijpelijk en zeer volledig boekhoudpakket.

Een aanrader voor iedereen die zelf graag de eigen administratie wil verzorgen.

Reactie Informer:

Bedankt voor de fantastische review!

Boosten Administraties

Ik werk al ruim 4 jaar met Informer voor alle klanten van ons administratiekantoor. De medewerkers staan altijd klaar bij vragen. De reactietijd via de chat is laag en het is ook mogelijk om te... Ik werk al ruim 4 jaar met Informer voor alle klanten van ons administratiekantoor. De medewerkers staan altijd klaar bij vragen. De reactietijd via de chat is laag en het is ook mogelijk om te bellen. Ook dan word je snel geholpen. Informer is een fijn programma waar onze klanten goed mee uit de voeten kunnen.

Reactie Informer:

Wat een fijne review. Bedankt!

PAKT B.V.

Informer is een heel fijn boekhoudpakket met een moderne, toegankelijke interface die zeer gebruiksvriendelijk is. Moderne functies zoals bankkoppelingen en automatische factuur herkenning zijn goed... Informer is een heel fijn boekhoudpakket met een moderne, toegankelijke interface die zeer gebruiksvriendelijk is. Moderne functies zoals bankkoppelingen en automatische factuur herkenning zijn goed geïntegreerd en werken super. Daarnaast is er een uitgebreide helpdesk met een goede support beschikbaar. Al met al ben ik zeer tevreden!

Reactie Informer:

Mooie woorden Thijs. Bedankt voor de review!

Janet Figures-IT out

Een makkelijk boekhoudpakket voor de ZZP-er of kleine MKB bedrijven.

Reactie Informer:

Bedankt voor de positieve review, Janet!

Administratiepunt

Inmiddels ben ik al heel wat jaren bij informer en nog steeds ontzettend tevreden. Ik kan iedereen dit programma aanraden!

Reactie Informer:

Bedankt voor de mooie review!!

Tjarko / Discdev B.V.

Zeer fijn, duidelijk en overzichtelijk pakket gemaakt voor de gebruiker en niet de accountant.

Reactie Informer:

Blij te horen, Tjarko! Bedankt.

SSOMM BV

Prima tool om je financiën te stroomlijnen

Reactie Informer:

Mooi cijfer. Hartelijk dank daarvoor!

Squde

Wij zijn sinds oktober klant bij InformerOnline. Na lang zoeken en het uitproberen van een hoop boekhoudprogramma's kwamen wij hierop uit. Het programma past perfect bij ons bedrijf. Het is een... Wij zijn sinds oktober klant bij InformerOnline. Na lang zoeken en het uitproberen van een hoop boekhoudprogramma's kwamen wij hierop uit. Het programma past perfect bij ons bedrijf. Het is een duidelijk, mooi en overzichtelijk opgemaakt programma. Zo goed als alles wat wij zochten in een boekhoudprogramma hebben wij hierin terug kunnen vinden.
Mocht je iets niet weten kan je dat gemakkelijk en snel opzoeken in de handig opgezette 'Help items'. Mocht dat nog niet helpen dan is de helpdesk altijd goed te bereiken via de chat.
Al met al zijn wij erg tevreden.

Reactie Informer:

Wat een mooie woorden Racella. Bedankt voor de review!!

Interassistent

Ik ben heel tevreden over informer. kan makkelijk facturen klaarzetten en heb ze zo verstuurd. overzicht van inkomsten en uitgaven is ook makkelijk te vinden. bonnen inscannen via de app ook zo... Ik ben heel tevreden over informer. kan makkelijk facturen klaarzetten en heb ze zo verstuurd. overzicht van inkomsten en uitgaven is ook makkelijk te vinden. bonnen inscannen via de app ook zo prettig en even zelf jaarrekening overzicht uitdraaien kan ook makkelijk.
ook het koppelen van betalingen gaat overzichtelijk en prettig.
ik vind het een topprogramma wat het voeren van mn bedrijfsadministratie zoveel makkelijk maakt!

Reactie Informer:

Bedankt voor de zeer positieve woorden!!

Bomeko

Informer werkt goed, alleen jammer dat je vaak dubbele handelingen moet doen om iets geboekt te krijgen, maar verder ben ik er wel tevreden over.

Bedankt voor de review!!