Informer

Jop Kokkedee

Sterk boekhoudprogramma voor prima prijs met razendsnelle support als je vragen hebt.
Erg fijn om mee te werken.

Bedankt voor de 5* Jop!

RSM Solutions

Zeer goed. Ik ben snel en effectief geholpen!

Reactie Informer:

Bedankt voor deze positieve review!

Blue Shark Company

Goed boekhoudprogramma. Tijdens kantooruren krijg je binnen enkele minuten persoonlijk reactie via de chat functie. Tot nu toe telkens van dezelfde medewerker.

Reactie Informer:

Bedankt voor de positieve feedback!

Jacqueline

Fijn programma, goede helpdesk

Reactie Informer:

Bedankt voor de positieve review Jacqueline!

Praktijk Nest

Fijn boekhoudprogramma ook voor de kleine ondernemer die hier voor het eerst mee te maken krijgt. Goede uitleg en fijne ondersteuning via de chat.

Fijne review. Bedankt!!

van der molen kunststoffen

Goed service

Reactie Informer:

Bedankt voor de 4* review!

Chahat; Oude Wijsheid, Nieuwe Wegen + Mystery School of Love

Ik ben fan! het pakket is helder en uitgebreid. ik kan er samen met mijn boekhouder in werken. De Service van Ryan en eigenlijk alle medewerkers van Informer is accuraat en snel en plezierig. Zoals... Ik ben fan! het pakket is helder en uitgebreid. ik kan er samen met mijn boekhouder in werken. De Service van Ryan en eigenlijk alle medewerkers van Informer is accuraat en snel en plezierig. Zoals ik al zei....ik ben fan!
Chahat Corten

Reactie Informer:

Wat een heeeerlijke review Chahat. Super mooie woorden. Dank daarvoor!!

i-Matic

I-Matic gebruikt al meer dan 20 jaar het pakket Informer voor de boekhouding en projectadministratie. De eerste jaren de offline versie en sinds 2021 de online versie. We zijn erg blij met het... I-Matic gebruikt al meer dan 20 jaar het pakket Informer voor de boekhouding en projectadministratie. De eerste jaren de offline versie en sinds 2021 de online versie. We zijn erg blij met het overzichtelijke dashboard waar je in één oog opslag kan zien hoe het ervoor staat. Daarnaast kan Ryan of een van de andere medewerkers je via de chatfunctie snel en adequaat ondersteunen bij vragen.

Reactie Informer:

Bedankt voor deze mooie woorden!

Administratiekantoor M.Verschueren

Snelle reactie en "het probleem' wordt altijd opgelost.

Reactie Informer:

Hartelijk dank voor de fijne review!

ADG Recruitment & Consultancy

Gebruiksvriendelijk en ook goede helpdesk functie via de chat

Reactie Informer:

Hartelijk dank voor de goede review!