Ik vind het een heel fijn programma en ook het dashboard vind ik geweldig. In 1 oogopslag heb ik mijn omzet en winst/verlies. Al doen we aan dat laatste helemaal niet, maar toch handig dat het er...Ik vind het een heel fijn programma en ook het dashboard vind ik geweldig. In 1 oogopslag heb ik mijn omzet en winst/verlies. Al doen we aan dat laatste helemaal niet, maar toch handig dat het er bij staat. Alles is overzichtelijk en ook het inschieten van de bankmutaties en bankrobot is erg fijn. Soms lopen we tegen kleine dingen aan, maar ook dat is snel weer opgelost. Ik vind het vernieuwde systeem heerlijk. Alleen een beetje jammer dat mijn boekhouder pas veel later over kon gaan op de 4de versie. Daardoor had ik even een gat in mijn overzichten, maar ook dat kwam weer goed.
Finers
Haverkamp Bedrijfsadvisering
Een fijn en eenvoudig programma. Helpdesk biedt goede ondersteuning
A&A fiscaal advies
Klantvriendelijk!
Brandsize
Makkelijk in gebruik en in begrijpelijke taal
Crowd and Company, Ben Vloon
Informer is voor mij een mooi voorbeeld van 'the gift that keeps on giving'. Aantoonbaar iedere release een stukje beter dan de vorige release, met features waar je direct voordeel bij hebt.
Echo Marketing BV
Het beste programma wat ik sinds het bestaan van mijn onderneming heb aangeschaft.