Informer

Kraamzorg Yvonne

Fijn programma; alles overzichtelijk en eenvoudig in gebruik

A van der Vliet Adm. Diensten

Een pakket waarmee op een plezierige manier is werken

TSF/iPhony

Uitstekend. Kan er alles mee doen wat ik wil.

Liliput Consultancy

Goed boekhoudpakket met veel mogelijkheden

GOB Support BV

Met de nieuwe layout is het heel erg goed zoeken wat nu waar staat. Jammer voor de mensen die het langer gebruiken. De nieuwe layout ziet er wel erg strak uit, dus dat is positief. Zeker geschikt... Met de nieuwe layout is het heel erg goed zoeken wat nu waar staat. Jammer voor de mensen die het langer gebruiken. De nieuwe layout ziet er wel erg strak uit, dus dat is positief. Zeker geschikt voor de kleinere ondernemingen met niet te ingewikkelde boekhouding.

P. Haasnoot Management en Advies

Gebruiksvriendelijke administratie, handige interface

Mantes Management

Superfijn programma, goede en snelle ondersteuning.

Chahat, oude wijsheid, nieuwe wegen en Mystery School of Love

Ik ben superblij net Informer! Hun online hulp is prima! Ze gaan met je totdat het helder is! Vriendelijk, professioneel en doeltreffend.
Ik heb 2 administraties bij hun!
Goede...
Ik heb 2 administraties bij hun!
Goede vernieuwende upgrade gedaan 2 maanden geleden ook!

De Groot

Software is ok support ronduit waardeloos

Reactie Informer:

Beste,
Ik wil u bedanken voor de review die u heeft gegeven, ook al is deze niet erg positief. Dit zien wij als leerproces en daarom kom ik graag in contact met u.
U geeft namelijk aan dat...
Beste,
U geeft namelijk aan dat de support ronduit waardeloos is. Kunt u dat voor mij specificeren? Wat precies vind u waardeloos aan de support?
Alvast bedankt voor uw reactie.

PdR advies

Het is een goed boekhoudprogramma, echter als er een probleem is geven ze niet thuis. Erg jammer dit

Reactie Informer:

Beste,
U geeft namelijk aan dat...
Beste,
U geeft namelijk aan dat Informer niet thuis geeft als er een probleem is. Kunt u dat voor mij specificeren? Wat is het probleem precies en waarom vindt u dat Informer niet thuis geeft?
Alvast bedankt voor uw bericht.