Informer

Marc Jacobs

Uploaden van pdf bonnen via mail gaat te vaak niet goed, Informer biedt steeds maar geen oplossing.

Allround Service Rob

Compleet administratie pakket voor betaalbare prijs

Unicoders

Heel gebruiksvriendelijk, prettige support

MBC

Veel bugs. nieuwe versie wordt al 2 jaar beloofd door informer, geen automatische bankkoppeling met rabo en abn mogelijk, btw aangiftes doen gaat niet goed, heel vaak afrondingsverschil van 0,01... Veel bugs. nieuwe versie wordt al 2 jaar beloofd door informer, geen automatische bankkoppeling met rabo en abn mogelijk, btw aangiftes doen gaat niet goed, heel vaak afrondingsverschil van 0,01 waardoor robotten niet werken, pakket loopt heel vaak vast waarbij informer meldt dat dit aan corona ligt.

Hage Administratieve Diensten B.V.

Prismace Consultancy

Prima programma voor mij als zelfstandige

Van der Leegte Werkt BV

Makkelijk programma

Admin aan de Amstel

Super compleet en ontzettend fijne lay-out.

Tool logistic support

Goed en volledig programma

Koen Sieben

Fijn boekhoudprogramma, maarrrrrr er zeker niet foutloos. De app werkt niet altijd even goed (soms traag of loopt vast) en wanneer ik in de browser terug wil naar het vorige scherm ga je vaak veel... Fijn boekhoudprogramma, maarrrrrr er zeker niet foutloos. De app werkt niet altijd even goed (soms traag of loopt vast) en wanneer ik in de browser terug wil naar het vorige scherm ga je vaak veel te ver terug, bijzonder irritant. Over het algemeen snel en deskundig advies van de klantenservice.