Informer

Nano Web

Werkt niet altijd goed

Rozemarijn van West / Roosgoesgreen

Qua gebruik en gemak zou ik informer aanraden. Zelfs als je bijna niks van boekhouden afweet wijst het programma zich vanzelf en zijn er duidelijke handleidingen. Heel handig vond ik dat de btw... Qua gebruik en gemak zou ik informer aanraden. Zelfs als je bijna niks van boekhouden afweet wijst het programma zich vanzelf en zijn er duidelijke handleidingen. Heel handig vond ik dat de btw aangifte voor je wordt gedaan door het programma. Waar ik op afgeknapt ben is de helpdesk die wel snel reageert, maar niet onhandigheden of fouten van het systeem voor je oplost. In die zin niet klantvriendelijk en niet gericht op het verbeteren van de gebruikerservaring lijkt het. Zo bleek een aanpassing in een btw aangifte op de ene plek in het programma wel doorgevoerd te worden en op een andere plek niet, waardoor ik twee verschillende aangiftes had staan. Dat moest ik zelf maar bij de belastingdienst corrigeren, maar er werd niet naar het probleem in de software gekeken. Wat ik ook een groot nadeel vind is dat ze geen service bieden als je wilt opzeggen om je gegevens nog in te kunnen zien. Je moet dus alles handmatig gaan downloaden. Ze hadden eerst wel de optie om een gratis account aan te houden, maar dat hebben ze er in mei 2020 uitgegooid. Niet klantvriendelijk en voor mij extra reden om toch op te zeggen.

Beste,
Beste,
Jammer te horen dat je niet 100% tevreden bent geweest over Informer. We blijven onverminderd ons best doen om elke klant tevreden te krijgen en te houden! Soms ligt de oplossing echter niet binnen ons bereik van mogelijkheden, anders hadden we het natuurlijk al lang gedaan. Met de gratis versie zijn we inderdaad gestopt: er werd helaas teveel oneigenlijk gebruik van gemaakt door veel te wisselen tussen deze en een betaalde uitgebreide versie. Jammer, want we waren het graag blijven ondersteunen voor de hele lichte gebruikers. Opzeggen blijft elke maand kunnen voor elke gebruiker: je krijgt dan 6 maanden de tijd om al je data uit het systeem te halen. Dat blijkt eigenlijk altijd voldoende tijd te zijn. We hopen dat we je toch nog op andere gedachten kunnen brengen: benader ons even wat we kunnen doen!

Mad Pack

Facturen worden niet verstuurd, basis functie van het pakket werkt niet. Support vind het niet belangrijk om te helpen.

Reactie Informer:

Beste Michiel, jammer te moeten lezen dat je ons zo ervaren hebt, Voor ons is ELKE klantervaring heel belangrijk dus ook zeker die van jou. Neem even contact met ons op dan kunnen we je verder... Beste Michiel, jammer te moeten lezen dat je ons zo ervaren hebt, Voor ons is ELKE klantervaring heel belangrijk dus ook zeker die van jou. Neem even contact met ons op dan kunnen we je verder helpen met de factuurproblemen die je ervaart. We kunnen bijna altijd zien waar het probleem zit, en je dus verder helpen.

Liu

No way to save your data. Once you made a mistake, then your data is gong forever.....

Hey Liu,
When you click on the button 'Reset data' ofcourse your data will be gone. That's why we ask for your password so you know what you are doing.

Rene Oude Luttikhuis Administratie

Zeer goed en uitgebreid programma, alles zit er mijns inzien in. Snelle antwoord per chat of email. Ik vind het een goed bedrijf.

Stoppen zo maar met het pakket wat we al 15 jaar gebruiken. Abo net betaald, geld komt maar niet retour

Niet relevant

İets beter dan slecht

GNRL Security

Waardeloos !

MaMaMedia

I use the platform purely for invoicing purposes, cause you got to be a rocket scientist to set it up. But these guys now already twice within a yeat managed to screw up the invoicing on their... I use the platform purely for invoicing purposes, cause you got to be a rocket scientist to set it up. But these guys now already twice within a yeat managed to screw up the invoicing on their platform. THE ONLY function I use. No response on the help requests, no phone line to reach out. I guess this is one of the examples where the business owner is being cheap and just keeping his stuff as tiny as possible and no one gives a flying DUCK about the paying customers.

Ron B

Slechte ervaringen met dit bedrijf. Geen support, niet telefonisch bereikbaar en het pakket is heel erg beperkt in zijn functionaliteit.