Informer

Paul Muskee

Onvoorstelbaar slecht dit bedrijf. Ik zou ver weg blijven van de software van Informer, zowel offline als online.
Ik schrijf niet graag en zomaar een negatieve recensie, maar Informer verdient het aan alle kanten.

Ben al maanden bezig met vele bugs in het offlinepakket en wordt alsmaar aan het lijntje gehouden en/of krijg geen reactie, als ze dan toch iets proberen is het niveau van hun support werkelijk dramatisch.

Ze begrijpen zelf niet eens dat ze bedrijfscruciale software leveren, want het is aan alle kanten slecht.

Het is erg jammer dat in een land waar ICT een zeer hoog niveau heeft (wereldwijd gezien), het gemiddelde daarvan enorm omlaag wordt getrokken door een bedrijf als Informer.

De negatieve trend van de reviews afgelopen maanden schrijven boekdelen en ik sluit me daar dus helemaal bij aan. Sterker nog: ik krijg de indruk dat het met de week slechter wordt bij Informer!

Ik ben het helemaal zat met Informer en ga kijken naar alternatieven. U bent gewaarschuwd!

Het Heydenrijck

Gebruik al jaren het programma op een apple computer. Nu ineens doet niets het meer. Bij navraag aan de accountant blijkt er geen ondersteuning meer te zijn. Zijn hierover NIET bericht door Informer... Gebruik al jaren het programma op een apple computer. Nu ineens doet niets het meer. Bij navraag aan de accountant blijkt er geen ondersteuning meer te zijn. Zijn hierover NIET bericht door Informer en sta nu voor een groot probleem. Ben hier behoorlijk kwaad over!

Bert

Helaas heb ik ook negatieve ervaring met dit bedrijf. Hoge kosten voor een slechte support en verouderde software vol fouten en bugs die niet (meer) worden opgelost omdat ze willen dat je overstapt... Helaas heb ik ook negatieve ervaring met dit bedrijf. Hoge kosten voor een slechte support en verouderde software vol fouten en bugs die niet (meer) worden opgelost omdat ze willen dat je overstapt op hun online boekhouden.
Niet aan beginnen er zijn betere partijen

S. v.

Eens met het review van Ronaldo S over facturen. Het is voor ondernemers super belangrijk dat je snel en betrouwbaar facturen kan sturen en dat kan met Informer niet. Slecht helpdesk, waarmee je... Eens met het review van Ronaldo S over facturen. Het is voor ondernemers super belangrijk dat je snel en betrouwbaar facturen kan sturen en dat kan met Informer niet. Slecht helpdesk, waarmee je alleen kunt chatten, niet bellen. Chats duren vaak uren , meestal zelfs dagen. Ik wacht sinds augustus op een oplossing voor de facturatie. Niet werkbaar.

Rene Schapendonk

Jong pakket met veel potentie

Ronaldo S

Wij gebruiken allen het faktuurgedeelte , er zitten wat vreemde vage manco's in, als je bijvoorbeeld een verkeerd email adres invoerd dan geeft het programma geen enkele foutmelding bij het... Wij gebruiken allen het faktuurgedeelte , er zitten wat vreemde vage manco's in, als je bijvoorbeeld een verkeerd email adres invoerd dan geeft het programma geen enkele foutmelding bij het verzenden van de faktuur. De klant betaald vervolgens niet omdat hij de faktuur nooit heeft ontvangen, maar wij krijgen ook geen enkele melding dat met mailadres niet klopt. We verzenden nu vaak maar gewoon via outlook, die geeft de fout wel aan

Nancy Piebinga

Wat een spijt heb ik dat ik met dit bedrijf in zee ben gegaan. Buiten de regelmatig voorkomende 'bugs' doen zij zelf in elk geval niets aan administratie. Na een maand gesteggel over een factuur die... Wat een spijt heb ik dat ik met dit bedrijf in zee ben gegaan. Buiten de regelmatig voorkomende 'bugs' doen zij zelf in elk geval niets aan administratie. Na een maand gesteggel over een factuur die ik niet betaald zou hebben, wordt me de toegang tot het programma geweigerd. Ik ben al een maand bezig deze kwestie opgehelderd te krijgen en ondanks de toezeggingen wordt er niets nagekeken en blijf ik aanmaningen ontvangen. Goed visitekaartje voor zo'n bedrijf!

Kevin

Helaas moet ik mij aansluiten bij de trend van negatieve reviews. Veel simpele en logische functies niet aanwezig. Slechte hulp bij inkomstenbelasting, over het algemeen geen artikelen of overzicht... Helaas moet ik mij aansluiten bij de trend van negatieve reviews. Veel simpele en logische functies niet aanwezig. Slechte hulp bij inkomstenbelasting, over het algemeen geen artikelen of overzicht te vinden. Tevens veel ouderwetse manieren van "slimme technieken". Zag er veel belovend en uitgebreid uit. Maar ga nu voor een simpeler pakket dat hopelijk wel werkt maar in ieder geval al veel belovender uit ziet.

Bert

Hoewel de interface en mogelijkheden er prachtig uitzien, is het on-line boekhouden een drama-pakket met superslechte support.
Bij serieuze problemen (zoals het niet kunnen versturen van...
Bij serieuze problemen (zoals het niet kunnen versturen van facturen) duurt het dagen voordat er een keer een oplossing komt.
Ook zit ik al meer dan een maand te wachten op een oplossing, dat ik de mutaties in mijn spaar- en creditcard rekeningen kan zien. Deze rekeningen zijn door mijn boekhouder toegevoegd evenals de mutaties, maar bij mij is het blanco.
Gezien de problemen en bizar trage en slechte helpdesk: niet aan beginnen!

Qnew

Voor een zzp'er is het prima. Niet voor MKB zoals ze zeggen. Spijt van de overstap. Klantenservice niet best. Vaak gehoord dat iets niet kan, en dan later zelf al uitgevonden dat wel kan.. Het is... Voor een zzp'er is het prima. Niet voor MKB zoals ze zeggen. Spijt van de overstap. Klantenservice niet best. Vaak gehoord dat iets niet kan, en dan later zelf al uitgevonden dat wel kan.. Het is erg traag. Problemen waar je als uitgebruiker bij migratie tegen aan kan lopen hoor je niet. Je moet dan weer naar de klantenservice waar je dan te horen krijgt wat er mis was. Je krijgt over het algemeen wel snel reactie. Maar dat stopt als het moeilijk wordt. Jammer... Het was veelbelovend.