Qua applicatie ben ik erg tevreden. Hoop functionaliteiten tegen een goede prijs. Ook de instructiefilmpjes zijn er handig. Wat mij persoonlijk zou helpen is wat meer uitleg over het...Qua applicatie ben ik erg tevreden. Hoop functionaliteiten tegen een goede prijs. Ook de instructiefilmpjes zijn er handig. Wat mij persoonlijk zou helpen is wat meer uitleg over het gebruik van grootboekrekeningen. Hoort in principe niet tot de verantwoordelijkheid van een toolleverancier, maar zou mij als ondernemer erg helpen. De ondersteuning bij het boekhouden is primair ook de reden voor het gebruiken van tooling zoals informer.
Voordat ik informer heb gekozen heb ik diverse pakketten geprobeerd, maar informer was 'by far' het rijkst qua functionaliteit en ook de GUI is erg duidelijk.
Ab
Helder, makkelijk en betaalbaar
Bas van Hest
Zeer tevreden over het programma en ook over de ondersteuning.
J. de Vries
Fijn pakket om mee te werken. Had de overstap achteraf veel eerder moeten maken. Wel heel blij dat ik met de opstart een echte boekhouder erbij had die mij door de installatie hielp !!
menni read
Mooi, eenvoudig administratiepakket om mee te werken. Een goed werkende app. De helpdesk is telefonisch niet bereikbaar, maar ze beantwoorden altijd de chat.
Jesse kikkert
Ben erg tevreden over informer een puntje en dat is, dat ik graag zou zien dat als ik een mailadres invoer niet weet of deze klopt daar kom ik dan pas achter als de klant niet heeft betaald...Ben erg tevreden over informer een puntje en dat is, dat ik graag zou zien dat als ik een mailadres invoer niet weet of deze klopt daar kom ik dan pas achter als de klant niet heeft betaald optijd en ik na een paar maanden ga bellen blijkt het mail adres niet goed ingevoerd te zijn . Normaal zou mijn mail mij een berichtje sturen dat het mailadres niet klopt ... zou graag zien dat jullie dat in je systeem zouden kunnen zetten
Erik
Zeer eenvoudig en goede helpdesk
Corne Nous
Goedkoop en goede service
Jesse kikkert
Jelmer
Fijn boekhoudprogramma, werkt naadloos samen met bung.