Hammeleers Antonides

Geweldige advocaten.
Luisteren naar je,
denken mee op financieel gebied.
En zijn gewoon goed in wat ze doen!

Karel Visser

In een woord: super! Erg betrokken advocaten, vriendelijk in de omgang en vooral hart voor de zaak. Ik kan iedereen aanraden om ingevorderd.nl in te schakelen. Ik kreeg mijn rijbewijs snel terug... In een woord: super! Erg betrokken advocaten, vriendelijk in de omgang en vooral hart voor de zaak. Ik kan iedereen aanraden om ingevorderd.nl in te schakelen. Ik kreeg mijn rijbewijs snel terug nadat ingevorderd.nl een klaagschrift had ingediend.

joey.v

Goeie ervaring met dit bedrijf.. na een stommiteit mijn rijbewijs ingevordert, ben goed geholpen door dhr edi alija en heeft mij goed op de hoogte gehouden met de voortgang van zaken, ondanks de... Goeie ervaring met dit bedrijf.. na een stommiteit mijn rijbewijs ingevordert, ben goed geholpen door dhr edi alija en heeft mij goed op de hoogte gehouden met de voortgang van zaken, ondanks de drukte die ze hebben heeft hij mij altijd te woord kunnen staan.. wat heeft geresulteerd dat ik mijn rijbewijs zeer snel heb terug gekregen.
Mocht ik ooit weer de fout in gaan(wat zeker niet zal gebeuren) zal ik als eerste ingevordert.nl raadplegen want zij helpen je echt.

Marcel

Vriendelijk, netjes, reëel en efficiënt

Fouad

(Bewerkt)

Ik ben voldoende goed geholpen, graag wilde ik directer advies.

Bleeker

Zeer professioneel en vriendelijk. Zeggen waar t op staat zijn duidelijk en denken mee. De heer Antonides heeft zelfs gezorgd voor een vrijspraak.

Aniek

Snel en vriendelijk geholpen. Ook buiten kantooruren bereikbaar.

Gerrit

Nadat mijn rijbewijs was ingevorderd heb ik contact opgenomen met ingevorderd.nl. Er is supersnel een klaagschrift voor mij ingediend en voordat ik het wist had ik mijn rijbewijs alweer terug. De... Nadat mijn rijbewijs was ingevorderd heb ik contact opgenomen met ingevorderd.nl. Er is supersnel een klaagschrift voor mij ingediend en voordat ik het wist had ik mijn rijbewijs alweer terug. De communicatie was top en dat alles voor een zachte prijs. Heel erg bedankt!

Charlotte S.

Uitstekend! Snelle, correcte service. Ik belde 's avonds laat, omdat mijn rijbewijs was ingevorderd en ik werd meteen te woord gestaan. Alles werd mij heel duidelijk uitgelegd. Binnen een paar dagen... Uitstekend! Snelle, correcte service. Ik belde 's avonds laat, omdat mijn rijbewijs was ingevorderd en ik werd meteen te woord gestaan. Alles werd mij heel duidelijk uitgelegd. Binnen een paar dagen had ik mijn rijbewijs terug.

Joost

Mijn rijbewijs werd ingevorderd omdat ik te hard hard gereden. Ik heb direct gebeld en kreeg duidelijk advies. Binnen een aantal dagen had ik mijn rijbewijs al weer terug! Uitstekend geholpen!... Mijn rijbewijs werd ingevorderd omdat ik te hard hard gereden. Ik heb direct gebeld en kreeg duidelijk advies. Binnen een aantal dagen had ik mijn rijbewijs al weer terug! Uitstekend geholpen! Aanrader.