Loranthus Med

Positief

goede informatie / prijsstelling

op geen enkele manier aangaan van koppelverkoop met andere instanties. Misleidende informatie en geen aanzet tot kortingen bij volgende bestellingen. Althans, tot nu toe, desalniettemin, niet ervaren!

hp.de.leeuw@hetnet.nl

In eerste instantie besteld, pakket werd niet geleverd, door het feit dat de medewerker niet bij de les was, werd het pakket niet verstuurd, maar moest ik het afhalen, Woon in Goes, afhaalpunt is... In eerste instantie besteld, pakket werd niet geleverd, door het feit dat de medewerker niet bij de les was, werd het pakket niet verstuurd, maar moest ik het afhalen, Woon in Goes, afhaalpunt is Alkmaar, nagedacht. Enkele dagen gewacht wederom gebeld en toen kwam men er achter dat door???????? alleen maar lach salvo's en niet herkenbaar bij de les dit gebeurde. Slechte beurt, kost mij twee maal telefoon en wachten op iets wat niet komt. Opnieuw besteld en uitgelegd. Wat doet men er nu mee????

Bij twede bestelling wel een duidelijke medewerker die begreep wat er gebeurd kon zijn. Dus plaatsing opnieuw bestelling.

Zie bovenstaande.

Goede producten, snel geleverd

Alles is ok

Heb ik niet

Park

Prima levering, ik heb geen opmerkingen

Snel en goed. Pakketjes die via de brievenbus kunnen worden zo ook verstuurd. Heel goed

c

Snel geleverd en eerlijke prijzen

helder

nvt

Ruime sortering

eenvoudig het gewenste te vinden

Raj

Bestelling goed aangekomen