T. Holtz

Erg slecht! Na de bestelling van onder andere een Brother cartridge, ontving ik een cartridge waarvan het verpakkingsdeel was afgeknipt waarop de houdbaarheidsdatum staat vermeld… Daardoor en aan... Erg slecht! Na de bestelling van onder andere een Brother cartridge, ontving ik een cartridge waarvan het verpakkingsdeel was afgeknipt waarop de houdbaarheidsdatum staat vermeld… Daardoor en aan het doosje te zien, dat smoezelig was en zichtbaar meerdere malen geopend, wist ik vrijwel zeker dat ik een cartridge ontvangen had waarvan de houdbaarheidsdatum verlopen was. Toen ik erover belde met Inktweb.nl werd al snel bevestigd dat er een ‘verlopen’ cartridge aan mij gestuurd was. Dit, terwijl ik heel bewust had aangegeven een nieuwe te willen. Tijdens de bestelling kwam bizar genoeg de keuze in beeld: een nieuwe cartridge of een cartridge die over de datum is (goedkoper).
Het was niet vanzelfsprekend dat ik de cartridges kosteloos kon terugsturen… na aandringen kwam er dan toch een retourlabel.
Dit was mijn eerste en zeker laatste ervaring met dit schimmige bedrijf. Helaas is de kwalificatie -1 ster niet mogelijk…

Heb ik niet kunnen ontdekken

Eerlijk zaken doen…

Bhoelai

Alles super gegaan, Goed, snel en makkelijk

Geen.

Geen.

put

Goede kwaliteit

snelle service

gewoon door gaan op de zelfde voet

Maarten

Inktcartridges besteld

Produkt nog niet kunnen uitproberen

Nota niet meegeleverd; nalevering niet gelukt.

Willem

Tot nu toe prima, even inktpatronen testen

Tot nu toe geen

Correct en snel

Nvt

Nvt

Rob van Espen

Goede service en snelle levering voor een goede prijs

Gewoon goed

Atletiek vereniging Almere'81

Snelle en duidelijke afspraken, niet moeilijk doen over achteraf betalen en duidelijke instructies en een fijne afwerking/afhandeling.

Adequate afwikkeling

NVT