F.H.Vos

Meestal ontving ik de bestelde artikelen per omgaande, d.w.z. binnen 24 uur. Dit keer duurde het nog eens 24 uur extra. Vermoedelijk is dit te wijten aan Post.nl
Verder heb ik in toenemende...
Verder heb ik in toenemende mate ervaren dat de inktcassettes die ik als vervanging voor Brothercassettes ontvang geregeld door de printer niet worden herkend. Dat gebeurt vaak zómaar opeens. Dan heb ik ze soms al wekenlang in gebruik en plotseling zegt de printer dat een cassette moet worden vervangen, terwijl hij nog niet leeg is. Herhaaldelijk drukken om de cassette te herplaatsen is dan de enige oplossing.

Goede inkt die uitstekend schrift oplevert tegen een concurrerende prijs

De chip op de cassettes wordt nogal eens door de printer niet herkend, soms zelfs zomaar zonder reden. De cassette wordt dan geweigerd/ten onrechte als leeg aangemerkt. Verbetering echt nodig.

Jan Jansen

Bijzonder slecht

niet klantvriendelijk , en leggen het probleem bij de klant neer . ook geen creditnota gehad , moest ik om vragen.

Iris

Prima service!

klant gericht.

het was voor mij niet duidelijk waar ik de inkt voor mijn printer kon vinden, ik moest daarover contact opnemen met de klantenservice.
Daar werd ik fantastisch geholpen, volgende keer bel ik en...
Daar werd ik fantastisch geholpen, volgende keer bel ik en ga mijn tijd niet besteden aan het zoeken naar de juiste cartridges.

Leo

Zeer correct en hulpvaardig personeel bij bestelling

Ze doen wat ze beloven

Ga zo door

Rijkers

Goed, was de eerste keer

Weet nog niet was de eerste keer

Weet nog niet was de eerste keer

Ruiter

Goede service

Niet

Guy van Nuijs

Prima service en snelle leveri g. Ben zeer tevreden

Breed assortiment en perfecte snelle levering

Jacobs

Zeer goed

Klant vriendelijk en snelle levering

Geen verbeter punten

Toon

ruim aanbod, voordelig en overzichtelijk

S.w.h Coenen

Goed?

Snelle services , en goeie levering plus de prijs van de producten zijn ? top echten aanrader.

N.v.t ze doen het al top