st kook

lekker dicht bij

met de inkt patronen Zijn toch wel moeilijk heden

Fred Düm[pel

Toen ik een niet goed werkende kleuren inktcartridge had ontvangen, kreeg ik al gauw een duidelijk en overzichtelijk stappenplan om erachter te komen, waarom de cartridge niet functioneerde. Na alle... Toen ik een niet goed werkende kleuren inktcartridge had ontvangen, kreeg ik al gauw een duidelijk en overzichtelijk stappenplan om erachter te komen, waarom de cartridge niet functioneerde. Na alle stappen doorlopen te hebben, werd mij gevraagd of ik foto's van de cartridge wilde maken, met de daarbij behorende gegevens. Toen alles gecheckt was, kreeg ik een vervangende kleuren inktcartridge die wel naar behoren functioneerde. Dat is pas goede service en vertrouwen in de klant.

Geen, inktweb.nl heeft zijn zaakjes goed op orde.

Zó door blijven met de goede en vlotte service.

Hester

Prima service, goede prijs

Snelle bezorging, prima product

Het was me niet duidelijk dat ik het huismerk alternatief aan het bestellen was. Ik was op de pagina van het origineel en klikte rechtsonder op bestellen, maar daar bleek het alternatief te staan.

T.Saarinen

Goede service

Snelle aflevering, betaalgemak

Doorakkers

Zeer goed

Joop Zengerink

Kon de recent gekochte nog niet gebruikte cartridges voor mijn plotseling defecte printer retourneren en ruilen voor cartridges van mijn nieuw aangeschafte printer.

15% korting via Senior-Web

geen verbeterpunten

Theeuwen

heb ik niet

heb ik niet

Pieter Ebus

Super service, vandaag besteld en morgen in huis en werkt een cartridge niet, zonder problemen wordt een nieuwe gestuurd.

Snelheid en service

M schaefer

Kannekens

Snelle levering, cartridges zijn ingedroogd. een uur bezig geweest voor het was opgelost.

snelle levering

weet niet