YCK

Ruimte voor verbetering

Scherpe prijsstelling

Lever in originele verpakking! Ik kreeg een oerlelijk/scherp afgeknipte achterkantje van een originele verpakking ?!) met losse cartridges. Heel raar en jammer vd snee in mijn vinger hierdoor. Past... Lever in originele verpakking! Ik kreeg een oerlelijk/scherp afgeknipte achterkantje van een originele verpakking ?!) met losse cartridges. Heel raar en jammer vd snee in mijn vinger hierdoor. Past t dan niet als brievenbuspost geef dan op zijn minst de mogelijkheid tegen meertarief het in originele verpakking als postpakket aan te bieden.

Dennis BOETIUS

Het product was niet top geleverd. Met opensnijden van artikelen voorzichtiger wezen. Gelukkig was de verpakking niet bepalend.

Het direct oppakken van de bestelling.

Zie ervaring met het bedrijf.

Gerrit Hubbers

Perfect

Snel geleverd

T.S. H.

Prima bedrijf

Snelle levering en goede prijs / kwaliteit verhouding.

Yannick Dewolf

Top ervaring. Snel en perfect verpakt geleverd

snel geleverd zelfs in de drukke dagen. Batterijen met perfecte houdbaarheidsdatum.

niks op te merken

Sjennie de Bruijne

Na aankoop van mijn cartridges ging mijn printer kapot. Het was geen probleem om deze om te ruilen voor andere cartridges. Prima service.

Anneke Van der Iest-Hoogterp

Helemaal ok

Hele goede cartridges (gebruik jullie merk voor HP364)

Ben super tevreden!!

Wim Benschop

Prima, bestelling gedaan, volgende avond geen info over verzending op "track and trace", de ochtend daarop gebeld, uw medewerker checkte de verzending en bevestigde dat de inkt 's middags na 13:00 u... Prima, bestelling gedaan, volgende avond geen info over verzending op "track and trace", de ochtend daarop gebeld, uw medewerker checkte de verzending en bevestigde dat de inkt 's middags na 13:00 u zou komen met de Post. En dat klopte, ondanks alle Sinterklaasdrukte bij de Post! Top-ervaring

accuratesse, klantvriendelijkheid medewerker (v)

zo doorgaan: prima!

Annette

Snelle levering voor een prima prijs

snelle levering, prijs

ruilen kost te veel