Persoonlijk vond ik wel dat mijn contactpersoon duidelijk gebrand was op het binnenhalen...Prettige ervaring gehad. Werkt allemaal snel en prettig, ook door de communicatie via WhatsApp.
Persoonlijk vond ik wel dat mijn contactpersoon duidelijk gebrand was op het binnenhalen van een 'deal'.
Ik heb mijn akkoord gegeven maar ik wil graag zelf bepalen wanneer ik mijn handtekening zet en in de gelegenheid ben om iets te printen/scannen.
Verder prima, maar met een eigen bedrijf ben ik niet altijd in de gelegenheid om iets binnen een aantal minuten / uren te doen :)
Heroka BV
Supersnelle afhandeling. Houden rekenschap met speciale wensen voor de afhandeling van de financiering. Meedenken om tot een juiste financiering te komen. Zeer netjes , oprecht en...Supersnelle afhandeling. Houden rekenschap met speciale wensen voor de afhandeling van de financiering. Meedenken om tot een juiste financiering te komen. Zeer netjes , oprecht en vriendelijk bedrijf is mijn ervaring.
AZexpress
Alles was snel en duidelijk geregeld.
Mevr. Z. Annass
Zeer beleef en royal! alles is netjes uitgelegd en duidelijk. Personeel ook zeer vriendelijk , kortom ben blij dat ik de keuze heb genomen om via deze bank me auto te kopen! toppersss
Andre
Adequaat advies en alles vlot geregeld.
Dennis Rosenboom
Super vriendelijke en snelle afhandeling. Een open en eerlijk bedrijf die dat extra beetje moeite doen voor je. Een echte aanrader!