Zeer goede ervaring mee! Goed bereikbaar en zeer adequaat in het nakomen van afspraken.
J.B.Trading /Color-Flow
No nonsens concreet onderhandel/behandel financieringsbedrijf Voor mensen/ bedrijven die van strikt houden
Verhoef G.J.
Vlot en vakkundig geholpen. Denken goed mee over verschillende opties. Goede communicatie met mij en dealer, bij de aanschaf van een occasion.
Jessica Knoops XJ Experience BV
Bedrijf werkt correct en snel, wil meedenken met de klant
Automatiek kruitwagen
Supersnel geregeld zonder gezeik, precies wat een ondernemer wil :D
JD Occasions
Prettig geholpen, Vriendelijk personeel, Wel erg felle verkopers.
Joep
Nette mensen aan de telefoon. Perfecte afhandeling!
JJ Administratie- & Adviesbureau
Zeer goed. Snel en zonder uitgebreide gegevens te hoeven aanleveren, een auto-lening kunnen krijgen,
DDS Logistics bv
Zeer goede service en advies op maat. Denken met alles mee en helpen waar ze kunnen helpen. Top service op maat.
Demo Solutions
De ervaring die ik heb is erg positief de mannen zetten zich erg in om je te helpen en zelf zonodig zonder dat ze het verplicht zijn extra informatie in te winnen om ervoor te zorgen dat je juiste...De ervaring die ik heb is erg positief de mannen zetten zich erg in om je te helpen en zelf zonodig zonder dat ze het verplicht zijn extra informatie in te winnen om ervoor te zorgen dat je juiste auto krijgt. Ook zijn goed bereikbaar altijd als je belt neemt er iemand op dat vind ik persoonlijk een goede kwaliteit.