Tim van Oosterhout - Time management: hele goede training, met veel praktische inzichten, wel veel informatie in korte tijd
De Kempenaer Advocaten, Els Koot
Een feest van (h)erkenning en energie gevend! Alsof een confetti kanon werd afgeschoten :-)
Forever Direct
Een aanrader! Inspirerende en op maat . Theorie die werkt in de pratijk voor iedereen . Veel geleerd en gelachen ook niet onbelangrijk . Wat me altijd bij zal blijven is “pak de tools eruit...Een aanrader! Inspirerende en op maat . Theorie die werkt in de pratijk voor iedereen . Veel geleerd en gelachen ook niet onbelangrijk . Wat me altijd bij zal blijven is “pak de tools eruit die voor jou werken “ klinkt heel eenvoudig maar werkt oh zo prettig en efficient . Bedankt Mario !
MAC³PARK
Een leerzame en leuke training
Metafoor Vastgoed en Software
Ik raad het iedereen aan. Niet uitstellen maar gewoon doen!
Bianca van der Plas
Zinvolle en inspirerende sessies. Alex weet je goed te motiveren en denkt mee. Bereidt ook alles heel goed voor. En stuurt achteraf de gemaakte afspraken en nog interessante informatie door.
Full Frame
Ik vond het een hele nuttige en leerzame training. Vantevoren had ik niet verwacht dat ik hier zoveel praktische tips uit zou kunnen halen, die ik meteen kan gaan toepassen! Ik ga zeker veel...Ik vond het een hele nuttige en leerzame training. Vantevoren had ik niet verwacht dat ik hier zoveel praktische tips uit zou kunnen halen, die ik meteen kan gaan toepassen! Ik ga zeker veel elementen uit de cursus implementeren.
Rik / Full Frame
Energieke, inspirerende training.
Daan / Demcon
Tim van Oosterhout. Erg nuttige training, met veel tips die direct handvatten bieden om meer te structuren. Tijdens de training wordt je getriggered om na te denken wat wel en niet voor jou kan...Tim van Oosterhout. Erg nuttige training, met veel tips die direct handvatten bieden om meer te structuren. Tijdens de training wordt je getriggered om na te denken wat wel en niet voor jou kan werken.