De trainingen van Frank zijn uitdagend en daarmee enorm leerzaam. Door zijn ruime ervaring weet Frank de training op een leuke en interactieve manier op te bouwen. Hierbij wisselen theorie en...De trainingen van Frank zijn uitdagend en daarmee enorm leerzaam. Door zijn ruime ervaring weet Frank de training op een leuke en interactieve manier op te bouwen. Hierbij wisselen theorie en praktijkgerichte oefeningen elkaar af. Kortom, een training met tips die je in je dagelijks werk kan toepassen.
DPG Media
Via Intenza de training Field Sales gevolgd. Onder de bevlogen leiding van Frank een dynamische en praktijkgerichte trainingssessie mogen volgen. Leerzaam en direct toepasbaar in de praktijk.
Jos Linders, Forever Direct EU B.V.
Fantastisch, geweldig, leerzaam. Maar dan wel dankzij Freek en de manier waarop hij vol bezieling elke minuut van de training boeiend heeft weten te houden
Philip Kramer
De combinatie tussen veel interactie met de deelnemers, inhoudelijke kennisoverdracht op een luchtige manier en het delen van persoonlijke ervaringen van Freek, maakte het voor mij een erg prettige...De combinatie tussen veel interactie met de deelnemers, inhoudelijke kennisoverdracht op een luchtige manier en het delen van persoonlijke ervaringen van Freek, maakte het voor mij een erg prettige training.
Het was goed te volgen en de praktische handvatten ga ik zeker gebruiken.
Moore DRV
Via Moore DRV een Leadershipdevelopment programma mogen volgen onder leiding van Mario Bierkens. Zeer interessant en volop praktische toepassing. Een echte verrijking!
Forever Direct
Intenza(Freek) heeft met deze training...Freek wist naast de trainingen ook maatwerk te bieden. Daarmee bieden ze ons voldoende flexibiliteit om in te spelen op de verschillende behoeftes.
Intenza(Freek) heeft met deze training voor Forever Direct gezorgd voor een goede basis binnen ons team. Het is nu aan ons de taak om dit verder intern op te pakken.
Danny Nieuwenhuijze / Moore DRV
Tijdens de leiderschapstrainingen van Mario Bierkens (gedurende ca. 1,5 jaar) heeft hij ons veel bijgebracht. Mario is zeer energiek en altijd gericht op actie! Hij zet je op een leuke manier met...Tijdens de leiderschapstrainingen van Mario Bierkens (gedurende ca. 1,5 jaar) heeft hij ons veel bijgebracht. Mario is zeer energiek en altijd gericht op actie! Hij zet je op een leuke manier met regie 'aan' om volgende stappen te kunnen zetten in datgene dat jij wil bereiken. De interactie en goede begeleiding in tussentijdse coachcalls waren top. Hierdoor blijf je continue betrokken en weet je jouw doelstellingen te realiseren.
Moore DRV/Rick Wiegmans
De trainingen van Mario zijn intensief, maar enorm leerzaam. Hij weet de theorie goed te vertalen naar de praktijk. Mario is enthousiast, gedreven en weet waar hij over praat. Hij heeft mij...De trainingen van Mario zijn intensief, maar enorm leerzaam. Hij weet de theorie goed te vertalen naar de praktijk. Mario is enthousiast, gedreven en weet waar hij over praat. Hij heeft mij praktische handvatten gegeven en geleerd om zaken anders te bekijken/aan te pakken.
Forever Direct B.V.
Zeer...Het was een erg leerzame leiderschapstraining. Ondanks het feit dat onze hele groep mensen van de praktijk zijn slaagde Freek Donkers erin om onze aandacht er goed bij te houden.
Zeer interessante stof waar ik persoonlijk veel aan heb! Freek weet echt waar hij over praat.
Ik heb het traject van Intenza als zeer prettig en leerzaam ervaren, en zou zeker nog vaker met hen in zee willen!
David Giezeman
Afgelopen week een ontzettend leuke en leerzame training gehad van Intenza. Mario was energiek, betrokken en goed voorbereid. De training was op een leuke en interactieve manier opgebouwd, waarbij...Afgelopen week een ontzettend leuke en leerzame training gehad van Intenza. Mario was energiek, betrokken en goed voorbereid. De training was op een leuke en interactieve manier opgebouwd, waarbij theorie en praktische toepassing elkaar afwisselden. Kortom, een ontzettend nuttige training met direct toepasbare theorie.