IVIO-Wereldschool

Hele goede begeleiding, erg meedenkend en behulpzaam.
Ik waardeer de praktische werkwijze en hoe we alle theorie concreter konden maken.

Diana Joha / Nippon Express Nederland B.V.

Fijn, duidelijk en leervol

B&S

Interactieve training waarin veel handvatten worden aangereikt, met een praktische insteek. Enthousiaste trainer in de persoon van Paul Wichard. Bedankt!

Milou Eilers / B&S

Tim van Oosterhout
Tim van Oosterhout
Ik vond het een hele interessante training met veel handige handvaten die makkelijk toepasbaar zijn omdat ze zijn aangepast op ons bedrijf. Verder werd er op een leuke manier verteld waardoor ik mijn aandacht er goed bij kon houden.

Maxime Burggrave B&S

Inspirerend, nuttig en waardevol

First Impression

Boeiende spreker met grote diversiteit aan praktische tips.

Luiza Garaffa/DEMCON

Very insightful, practical tips that can be implemented right away in my daily routine. Also liked that Tim explained the basic knowledge behind the techniques, which helps in remembering them and... Very insightful, practical tips that can be implemented right away in my daily routine. Also liked that Tim explained the basic knowledge behind the techniques, which helps in remembering them and actually putting them into practice.

B&S

Prettig, open trainers, fijne leer omgeving

Noor van Opstal (KWEEKERS)

Leuke training met veel praktische tips!

Jeroen van der Hel / Metafoor

Een leuke en enthousiaste docent die een heldere interactieve combinatie van theorie en praktijk aan ons presenteerde.
Waarbij duidelijke, pragmatische handvaten werden aangereikt om...
Waarbij duidelijke, pragmatische handvaten werden aangereikt om daadwerkelijk meteen zelf in eigen werkzaamheden te implementeren.