Demcon

Trainer Tim van Oosterhout, training time management bij Demcon. Ik vond het een informatieve training. De informatiedichtheid was wel erg hoog met weinig pauze tussendoor. Voor een digitale... Trainer Tim van Oosterhout, training time management bij Demcon. Ik vond het een informatieve training. De informatiedichtheid was wel erg hoog met weinig pauze tussendoor. Voor een digitale training is dat wel pittig.

Piet Sebregts / Demcon

Veel leuke tips, echter uit zelfbescherming zijn collega's niet makkelijk bereikbaar

Ingrid van Wijk

Super enthousiaste en meedenkende trainer. Bruikbare tips en veel (zelf)inzicht gekregen. Soms nog op zoek naar de praktische toepassing, maar dat komt meer door mijn eigen functie binnen het bedrijf

Renault Nederland

Tim van Oosterhout van Intenza heeft mij met zijn praktische aanpak goed begeleid in een coaching traject naar een volgend niveau. Ik kreeg een rol met meer verantwoordelijkheid in de organisatie... Tim van Oosterhout van Intenza heeft mij met zijn praktische aanpak goed begeleid in een coaching traject naar een volgend niveau. Ik kreeg een rol met meer verantwoordelijkheid in de organisatie dat ook nog eens een belangrijk onderdeel is richting de toekomst. Ik was zoekende naar hoe ik structuur aan kon brengen in de hoeveelheid activiteiten en verantwoordelijkheden. En tegelijkertijd ook slagvaardiger beslissingen kan nemen waarbij mijn stakeholders met vertrouwen met mij samenwerken. Tim heeft eerst een aantal belangrijke praktijk cases met mij gëidentificeerd en geanalyseerd. Vervolgens heeft hij bij iedere case een aantal denkwijzen, technieken en tools aangereikt en met mij geoefend. Waarna ik dit in de praktijk kon brengen.

De learning-on-the-job aanpak geeft snel resultaat en stelt je ook in staat om snel bij te sturen indien gewenst. Tim en Intenza zijn wat mij betreft aanraders!

Kevin Smet / De Pooter Personeelsdienst

Ik heb een zeer inspirerende salestraining gevolgd bij Intenza, verzorgd door een zeer ervaren, deskundige en vooral energieke trainer - namelijk Mario Bierkens. Naast het feit dat de theorie goed... Ik heb een zeer inspirerende salestraining gevolgd bij Intenza, verzorgd door een zeer ervaren, deskundige en vooral energieke trainer - namelijk Mario Bierkens. Naast het feit dat de theorie goed afgewisseld werd met praktische handvatten, zaten de trainingen vol met interactie. Zeer tevreden!

Nick Krijnen / De Pooter

Als je humor, kwaliteit, directe ''quick wins'' en een persoonlijke aanpak terug wil zien in jouw sales(proces) training beveel ik Mario en Intenza van harte aan.

Peter de Kievit

René heeft een zeer uitgebreide salestraining op maat voor ons gemaakt die ervoor heeft gezorgd dat we in beperkte tijd veel stof konden behandelen én toepassen. Met name het echt laten aansluiten... René heeft een zeer uitgebreide salestraining op maat voor ons gemaakt die ervoor heeft gezorgd dat we in beperkte tijd veel stof konden behandelen én toepassen. Met name het echt laten aansluiten van de stof bij de praktijk en het vele oefenen van de stof maakte de trainingen erg doeltreffend!

Steven / Demcon

Cursus time management gehad. Hele goede, leerzame ervaring!

Reinier Reijneveld

René heeft een goede energie, bracht het sterk en verfrissend over. Daarbij is hij geduldig en denkt goed mee. René kan ik aanraden.

René has a good energy, conveyed it strong and...

René has a good energy, conveyed it strong and refreshing. He is patient and thinks along well. I can recommend Rene.

Demcon

Cursus timemanagement Demcon