Goede toepasbare adviezen voor in de (sales)praktijk
Marjolein Marijke Ophof-Schuur
Inspirerend leiderschap en Bouwen aan een sterker team bij Mario gevolgd. De eerste training op een mooie locatie in Driebergen, de tweede training via Microsoft Teams vanwege de...Inspirerend leiderschap en Bouwen aan een sterker team bij Mario gevolgd. De eerste training op een mooie locatie in Driebergen, de tweede training via Microsoft Teams vanwege de Corona-maatregelen. Beide trainingen waren erg leerzaam voor mij. Ik heb genoten van de theorie die Mario op een grappige manier wist te koppelen aan voorbeelden uit de praktijk. Samen met mijn collega's pasten wij die dan weer toe tijdens oefeningen in twee of drietallen. De sfeer was goed, waardoor iedereen zich veilig genoeg voelde om te leren. Al met al een aantal leerzame dagen gehad!
Caroline / BDO
Goede cursus waarbij docent goed heeft gekeken naar behoefte en rol van de doelgroep.
BDO Accountants & Adviseurs
Zeer prettig traject onder begeleiding van Tim van Oosterhout, dat direct veel energie en inspiratie gaf! Veel nuttige tips en tools gekregen om collega's 'mee' te krijgen in de uitrol en opvolging...Zeer prettig traject onder begeleiding van Tim van Oosterhout, dat direct veel energie en inspiratie gaf! Veel nuttige tips en tools gekregen om collega's 'mee' te krijgen in de uitrol en opvolging van salesacties. Daarnaast heeft het bijgedragen aan het groepsgevoel van de commercieel adviseurs!
BDO
Praktisch en goed!
Luc van Vliet
Erg fijne training. De trainer kon goed mee in de rollenspellen wat betreft de inhoudelijke kennis, waardoor je het gesprek naar een diepere laag kan brengen. Vanwege Corona is deze sessie digitaal...Erg fijne training. De trainer kon goed mee in de rollenspellen wat betreft de inhoudelijke kennis, waardoor je het gesprek naar een diepere laag kan brengen. Vanwege Corona is deze sessie digitaal verlopen en ook dit verliep allemaal zeer goed. Zoals ook bij Freek aangegeven, was het alleen voor mij niet helemaal helder of ik ook kon'meekijken' bij anderen, wanneer zij een rollenspel deden. Dit heeft natuurlijk ook te maken met de techniek. Al met al zeer positieve ervaring.
Doris Borghuis
Erg leerzame en leuke training gehad van Freek (Consultative Selling). Leuke, creatieve manier van training geven wat je gemakkelijk triggert en bij de les houdt. Ook vond ik de stof zelf en de...Erg leerzame en leuke training gehad van Freek (Consultative Selling). Leuke, creatieve manier van training geven wat je gemakkelijk triggert en bij de les houdt. Ook vond ik de stof zelf en de inhoud van een hoog niveau, dus veel aan gehad. Freek komt over als een ervaren trainer maar ook iemand die veel van de praktijk weet en dit ook goed over kan brengen. Erg prettig!
Vochteloo
Interessante lesstof met goede voorbeelden. Goede en ervaren sparringspartner. Effectieve gesprekken kunnen voeren en fijne structuur qua cursusopzet. Vooral de mogelijkheid om 2x 15min te oefenen...Interessante lesstof met goede voorbeelden. Goede en ervaren sparringspartner. Effectieve gesprekken kunnen voeren en fijne structuur qua cursusopzet. Vooral de mogelijkheid om 2x 15min te oefenen (ipv in een klein groepje alles opdelen).
Eric van Oudenhoven
Een zeer gemotiveerde trainer voor de groep. Naast de persoonlijke benadering was het ook een zeer interactieve cursus. Iedereen was erg enthousiast over de cursus! Als gevolg van het succes is door...Een zeer gemotiveerde trainer voor de groep. Naast de persoonlijke benadering was het ook een zeer interactieve cursus. Iedereen was erg enthousiast over de cursus! Als gevolg van het succes is door de groep unaniem besloten dat alle (nieuwe) medewerkers deze cursus ook dienen te volgen.
Max Jonkman
De training gaf me veel nieuwe inzichten in gespreksstructuren, die ik nu effectief kan gebruiken in gesprekken met klanten. Hierdoor kom ik effectiever tot de bron van zijn probleem (uitdaging).