Kweekers

Infotainment

Arthur Ebrahimi

Mijn ervaring met Intenza (Jordy Agerbeek), is zeer goed geweest. Tijdens de gesprekken met Jordy, ben ik mij bewust geworden van denkpatronen die mij belemmeren. Jordy heeft mij een aantal zeer... Mijn ervaring met Intenza (Jordy Agerbeek), is zeer goed geweest. Tijdens de gesprekken met Jordy, ben ik mij bewust geworden van denkpatronen die mij belemmeren. Jordy heeft mij een aantal zeer waardevolle tools aangedragen die mij helpen om mijn gedrag aan te sturen. Concreet maken... en doen!

Gullimex

Jordy is een gedreven en enthousiast persoon. Het was een leerzame en leuke training!

Wouter van LiveWall

Super waardevol

LiveWall

Leuke en waardevolle training. In korte tijd veel behandeld.

Anker Amsterdam Spirits

Prettig, concrete handvaten, interessante achtergrond info.

Forever Direct B.V.

Freek en Mario hebben een enorme berg aan ervaring, die ze op een duidelijke, heldere maar ook enthousiaste manier aan ons hebben overgedragen zodat we veel meer gebruik kunnen maken van onze eigen... Freek en Mario hebben een enorme berg aan ervaring, die ze op een duidelijke, heldere maar ook enthousiaste manier aan ons hebben overgedragen zodat we veel meer gebruik kunnen maken van onze eigen (destijds verborgen) talenten.

Hessel van der Wal

Ik vond het een hele leerzame training, die de kern samen weet te vatten en concreet tips geeft. Daar kan ik direct mee aan de slag. Heel fijn!

Floor Verduyn

Vandaag opnieuw een leerzame training gehad van Sander Pronk. Uit deze training wederom veel handvaten kunnen halen die toe te passen zijn in de praktijk. Sander is een interactieve trainer en weet... Vandaag opnieuw een leerzame training gehad van Sander Pronk. Uit deze training wederom veel handvaten kunnen halen die toe te passen zijn in de praktijk. Sander is een interactieve trainer en weet precies hoe hij zijn cursisten gedurende de dag scherp houdt. Zeker een aanrader!