Rob van Dorst

Een dynamisch professional program onder begeleiding van Intenza op een leuke locatie. De uitvoerende Intenza-medewerker Mario Bierkens krijgt het publiek enthousiast middels zijn positieve inbreng.... Een dynamisch professional program onder begeleiding van Intenza op een leuke locatie. De uitvoerende Intenza-medewerker Mario Bierkens krijgt het publiek enthousiast middels zijn positieve inbreng. Sommige onderwerpen hadden een overlap met een andere Intenzacursus, maar desalniettemin waren deze onderwerpen de moeite waard om nogmaals behandeld te worden.

Nicole van den Oever

Als jurist ben ik gericht op de inhoud; de trainingen van het Intenza team hebben me juist laten inzien dat niet alles om kennis draait, maar om communicatie: op welke manier stel ik de juiste... Als jurist ben ik gericht op de inhoud; de trainingen van het Intenza team hebben me juist laten inzien dat niet alles om kennis draait, maar om communicatie: op welke manier stel ik de juiste vragen en wat maakt dat een klant er voor kiest om met mij een adviestraject te doorlopen. En bovenal: vooral doen waar je goed in bent en juist dat talent benutten.

Joao Godinho

In september/oktober heb ik (tele-)sales training gekregen van dhr Nawijn. Deze training heeft mij enorm geholpen, voordat ik starte met de training vond ik het “eng” om koud te bellen, nu doe ik... In september/oktober heb ik (tele-)sales training gekregen van dhr Nawijn. Deze training heeft mij enorm geholpen, voordat ik starte met de training vond ik het “eng” om koud te bellen, nu doe ik het bijna zonder na te denken. René heeft mij erg goed geholpen door zijn duidelijke communicatie en uitstekende trainingen. Dit blijkt uit de bewezen technieken die Intenza toepast, het heeft mij inzicht gegeven in hoe de markt werkt en hoe ik mij doeltreffend binnen deze markt kan bewegen en hoe ik onderscheidend ten opzichte van mijn con-collega.

Frank Elkink

Ik heb Kees ervaren als zeer inspirerende trainer.Hij is goed in het overbrengen van de materie. In het luisteren en het geven van feedback na een oefening is hij zeer sterk. De energie en de passie... Ik heb Kees ervaren als zeer inspirerende trainer.Hij is goed in het overbrengen van de materie. In het luisteren en het geven van feedback na een oefening is hij zeer sterk. De energie en de passie om mensen beter te maken straalt er bij Kees vanaf. Dagelijks heb ik profijt van de training/tips die Kees mij heeft meegegeven en dragen bij aan mijn persoonlijke successen.

Roel De Raeymaeker

Onlangs volgde ik de training van Freek omtrent "succesvol recruiten". Deze sessies waren leerrijk, leuk en toegepast op mijn dagelijkse werking als Talent Consultant. Momenteel heb ik hier... Onlangs volgde ik de training van Freek omtrent "succesvol recruiten". Deze sessies waren leerrijk, leuk en toegepast op mijn dagelijkse werking als Talent Consultant. Momenteel heb ik hier dagelijkse profijt van. Door de inzichten in de trainingen weet ik vlotter kandidaten te overtuigen en groeide mijn persoonlijke resultaten.

Hans Van den Hoogen

Frank van Hal de grote inspirator Van ambitie naar resultaat
Iedereen heeft minstens 1 talent, alleen Frank heeft er meer.

Ik heb deze cursus van hem en Intenza ervaren als zeer...
Frank van Hal de grote inspirator Van ambitie naar resultaat
Iedereen heeft minstens 1 talent, alleen Frank heeft er meer.

Ik heb deze cursus van hem en Intenza ervaren als zeer leervol.
De onderwerpen waren boeiend en werden goed en duidelijk uitgelegd. Wat vooral zeer goed was de manier van hoe Frank het overbracht , top.
Bedankt voor hoe je mij gemotiveerd hebt om beter te kunnen samenwerken en beter te presteren. 🤗

Guido Gielen

Een trainer met veel kennis, welke zorgt voor nieuwe inzichten om nog commerciëler te zijn. Dit doet Ruud ook met veel enthousiasme en samen kun je hierdoor tot mooie resultaten komen. Deze... Een trainer met veel kennis, welke zorgt voor nieuwe inzichten om nog commerciëler te zijn. Dit doet Ruud ook met veel enthousiasme en samen kun je hierdoor tot mooie resultaten komen. Deze trainingen zijn ook praktijkgericht, waardoor het direct erg leerzaam is. Het zijn net die kleine tips en tricks, welke al grote invloed hebben het commercieel zijn. De training is een aanrader voor iedereen, bedankt Ruud!

Manon Tijmes

Ik vond de training accountmanagement erg nuttig; goede afwisseling tussen theorie en praktijkopdrachten. Bianca is erg energiek. enthousiast en duidelijk in haar communicatie! Daarnaast denkt ze... Ik vond de training accountmanagement erg nuttig; goede afwisseling tussen theorie en praktijkopdrachten. Bianca is erg energiek. enthousiast en duidelijk in haar communicatie! Daarnaast denkt ze graag met je mee.

Patrick Janssen

In samenwerking met Intenza onze adviseurs een mooie training aangeboden om de adviesvaardigheden verder aan te scherpen. De trainingen zijn praktisch toepasbaar waarmee gelijk aan de slag kan... In samenwerking met Intenza onze adviseurs een mooie training aangeboden om de adviesvaardigheden verder aan te scherpen. De trainingen zijn praktisch toepasbaar waarmee gelijk aan de slag kan worden gegaan!

Dylan Vleij

Grappig , serieus en een fijne leraar. Heeft veel geduld en verteld alles op een interessante en leuke manier. Zeker geen saaie lessen of momenten gehad. Denkt erg mee en laat jezelf ook goed over... Grappig , serieus en een fijne leraar. Heeft veel geduld en verteld alles op een interessante en leuke manier. Zeker geen saaie lessen of momenten gehad. Denkt erg mee en laat jezelf ook goed over van alles en nog wat nadenken.